اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند خبر داد

افزایش 10 درصدی تولید گیاه دارویی کالاندولا در نهاوند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند گفت: امسال تولید محصول گیاه دارویی کالاندولا در نهاوند 10 درصد افزایش یافته است.

افزایش 10 درصدی تولید گیاه دارویی کالاندولا در نهاوند

احد ظفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نهاوند اظهار کرد: یکی از سیاست‌های مهم و اساسی وزارت جهاد کشاورزی تشویق کشاورزان برای کاشت محصولات کم آب‌بر است.

وی با اشاره به ایجاد کارگاه‌های آموزشی و ترویجی و ارائه الگوهای مناسب (محصولات کم آب‌بر) به کشاورزان در نهاوند افزود: تلاش شده در این زمینه کشاورزان به کاشت محصولات کم آب‌بر ترغیب شوند و آموزش‌های لازم را فراگیرند.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند با اشاره به کاشت گیاهان دارویی در نهاوند، بیان داشت:‌ شهرستان نهاوند در این زمینه مقام برتر استان همدان را به خود اختصاص داده زیرا بیشترین میزان کاشت گیاهان دارویی از قبیل کالاندولا، گشنیز و آویشن در اراضی مستعد نهاوند است.

وی با بیان اینکه در نهاوند 67 درصد گیاه دارویی گشنیز کشور کاشت شده است، تصریح کرد: با توجه به این امر می‌توان گفت نهاوند در کاشت و تولید گیاهان دارویی مقام برتر کشور را دارا است.

ظفری از مزایای کاشت این محصولات خبر داد و اذعان داشت: ‌با توجه به بحران کم‌آبی در کشور به ویژه در نهاوند کاشت این محصولات علاوه بر صرفه اقتصادی برای کشاورزان، موجب شده از سفره‌های آب زیرزمینی کمتر استفاده شود.

وی با اشاره به کاشت گیاه دارویی کالاندولا طی چند سال اخیر در نهاوند ادامه داد: از این گیاه دارویی برای درمان بیماری‌های پوستی ناشی از سوختگی به ویژه در کودکان استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند بیان داشت: بیش از 10 هکتار از اراضی بخش خزل به کاشت گیاه دارویی کالاندولا اختصاص یافته که سالانه بیش از 20 تن از این گیاه تولید می‌شود.

وی با اشاره به مشکلات پیش روی کشاورزان نهاوند گفت: عدم وجود کارخانجات فرآوری و بسته‌بندی موجب شده تا محصولات تولید شده کشاورزان به صورت خام تحویل دلال‌ها شود و از این رو سود بیشتری عاید واسطه‌ها می‌شود.

ظفری تأکید کرد: از گیاه دارویی کالاندولا انواع محلول‌ها، کرم‌ها و صابون‌های مختلف تولید می‌شود که مورد توجه شرکت‌های داروسازی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه سالانه به طور میانگین بیش از 150 نفر در زمینه کاشت، داشت و برداشت این محصول اشتغال دارند، خاطرنشان کرد: گیاه کالاندولا بعد از برداشت در فصل مرداد و شهریور ماه به استان‌های همجوار و شرکت‌های داروسازی در سراسر کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام/89016/ذ30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول