اصغر پورباطنی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: در هفته گذشته قیمت گوشت قرمز در حدود 8 درصد کاهش داشته که با نزدیک شدن به ماه رمضان شاهد ثبات در قیمت گوشت خواهیم بود.
وی افزود: قیمت گوشت بره درجه یک به مناسبت ماه رمضان از کیلویی 26 هزار تومان به کیلویی 24 هزار تومان کاهش پیدا کرده است.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان با اشاره به قرار گرفتن در فصل تابستان و نزدیکی ماه رمضان تاکید کرد: در فصل بهار و تابستان به دلیل وفور گوسفند میزان کشتار نیز در حد مطلوب قرار دارد و با کمبود گوشت قرمز در این ماه مواجه نخواهیم بود.
وی ادامه داد: با توجه به کم بودن میزان گوشت توزیع شده در استان صادرات گوشت به استانهای دیگر نداریم، اما از استانهای خرم آباد، لرستان، فریدن و کردستان گوسفند وارد و در سطح استان کشتار میشود.
پورباطنی در واکنش به شیوع بیماریهای دام در فصل تابستان تصریح کرد: در سال جاری هیچگونه کشتار دام مبنی بر وجود بیماریهای دامی نداشتهایم و کیفیت گوشت توزیع شده در استان در حد مطلوب است.
انتهای پیام/63015/ع20/ژ1001