به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان، امیر حمزه بهاری با بیان اینکه سطح زیر کشت لیموترش در هرمزگان 10 هزار و 700 هکتار است، اظهار داشت: میزان برداشت محصول تاکنون حدود 11 هزار تن بوده و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت حدود 114 هزار تن محصول از باغات لیموترش برداشت شود.
وی با بیان اینکه تولید لیموترش هرمزگان در سال گذشته حدود 150 هزار تن بوده است، تصریح کرد: علت کاهش تولید محصول لیموترش در سالجاری، اجرای عملیات امحا باغات آلوده به بیماری جاروک لیموترش در سطح شهرستانهای میناب و رودان است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: در راستای کنترل و مدیریت بیماری جاروک لیموترش که از سال 77 آغاز شده است ، عملیات امحا در سطوح آلوده و جایگزینی با سایر ارقام مرکبات مقاوم شامل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین و میوههای گرمسیری همچون انبه، کنار، گواوا و ارقام مناسب نخیلات صورت گرفته است.
وی یادآور شد: طی سال گذشته تعداد 350 هزار اصله نهال از ارقام مرکبات، گرمسیری و نخیلات در سطح دو هزار و 400 هکتار از باغات امحا شده، جایگزین و کشت شده است.
انتهای پیام/2310/ب