به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، جلسه شهرستانی کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان امروز برگزار شد.
فرماندار گچساران در این جلسه اظهار کرد: باید به مباحث، موضوعات و مشکلات این بخش از جمله تخلفات موجود در حوزه توزیع آرد بیش از پیش توجه شود.
لزوم بالابردن مهارت فنی خبازان
محمد شفیعی با اشاره به اهمیت حیاتی و نقش مهم آرد و نان در زندگی مردم بر اهمیت نظارت و همچنین برطرف کردن مشکلات و نارسائیهای بخش آرد و نان تأکید کرد.
وی به تشریح درخواستهای مردمی مبنی بر نظارت و کنترل هر چه بیشتر کیفیت آرد و نان توسط کارخانجات و خبازان پرداخت و توجه و نظارت هر چه بیشتر مسئولان مربوطه را خواستار شد.
شفیعی با تأکید بر لزوم بررسی آخرین وضعیت توزیع آرد و تولید نان در سطح شهرستان و بازبینی و اتخاذ تصمیمات لازم در این زمینه، بر توجه جدی اعضای کمیسیون تعزیرات و اتحادیه نانوایان به ویژه مرکز بهداشت شهرستان نسبت به سلامت و کیفیت پخت نان تأکید کرد.
وی ابراز داشت: بالا بردن مهارت فنی خبازان و بازرسی و نظارت دقیق بر نانوائیها به منظور ارائه خدمات مطلوب و رضایتمندی مردم لازم و ضروری است.
شفیعی عنوان کرد: نظارت دستگاههای مربوطه باید بیشتر شود و برخورد با تخلفات نانواییها و شبکه توزیع آرد و نان باید حالتی بازدارنده داشته باشد.
اعضای کارگروه آرد و نان گچساران در این جلسه توضیحاتی در ارتباط با نحوه توزیع آرد در سطح شهر و روستاها و سرانه اعلامی ارائه دادند.
فرماندار گچساران تصریح کرد: آرد پخت خانگی و خبازی روستاهای این شهرستان براساس سرشماری سال 90 جمعیت مرکز آمار ایران و به نرخ مصوب از طریق اتحادیه سازمان تعاون روستایی تهیه و توزیع شود.
شفیعی افزود: تهیه و توزیع آرد پخت خانگی عشایر گچساران نیز بر اساس سرشماری مرکز آمار ایران از طریق اتحادیه عشایری دنا زیر نظر اداره امور عشایر شهرستان و بر اساس نرخ مصوب صورت گیرد.
وی با تأکید بر ضرورت توجه، تصمیمگیری در زمینه میزان سهمیه آرد گچساران به منظور تبادل نظر و برنامهریزی مؤثر در این زمینه جلسهای با حضور جمعی از اعضای کمیسیون سیاستگذاری آرد و نان در محل فرمانداری گچساران برگزار میشود.
انتهای پیام/82014/ش30