اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خبر داد

4 سال بدون تولد تالاسمی ماژور در شهرستان جم

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: از سال 1388 تاکنون هیچ مورد تالاسمی ماژوری در شهرستان جم تولد نیافته است.

4 سال بدون تولد تالاسمی ماژور در شهرستان جم

به گزارش خبرگزاری فارس از جم، اصغر نوروززاده پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توجه به سلامتی و بهداشت شهروندان از مهم‌ترین اولویت‌های مسئولان این شهرستان است.

وی افزود: تاکیدات زیادی در مقابله با بیماری‌های مختلف داشته‌ایم و به ویژه در پیشگیری از تالاسمی اقدامات متنوعی انجام گرفته است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم بیان کرد: با تلاش و برنامه‌ریزی و آموزش‌های لازم توسط همکاران مرکز مشاوره و مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان و همکاری شهروندان از سال 1388 تاکنون هیچ مورد تالاسمی ماژوری در شهرستان تولد نیافته است.

نوروززاده تصریح کرد: یکی از شایع‌ترین اختلالات و بیماری‌های خونی، بیماری تالاسمی است که به صورت ژنتیک از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شود، این بیماری در سراسر جهان و در همه نژادها دیده می‌شود ولی شیوع آن در نواحی مدیترانه و خاورمیانه از جمله ایران بیشتر بوده است.

وی یادآور شد: در استان بوشهر نیز موارد تالاسمی دیده می‌شود به‌طوری که میزان شیوع در استان 45 در صدهزار نفر است و شهرستان جم نیز با 57 بیمار تالاسمی و میزان شیوع 113.5 در صدهزار نفر دارای بیشترین میزان شیوع در استان است و این مسئولیت بهداشت و درمان و همه ادارات و نهادهای ذیربط است که با همکاری و تعامل در راستای پیشگیری از تولد تالاسمی ماژور (بیمارانی که نیاز به تزریق خون دارند) گام بردارند.

نوروززاده با تشریح اقدامات انجام شده در این شهرستان ابراز داشت: تعداد ازدواج داوطلب مراجعه کننده به مرکز مشاوره 512 مورد بوده و تعداد ازدواج دارای مشکل کم‌خونی 251 مورد که با آهن درمانی و ارجاع به آزمایشگاه مشخص شد که از این 251 مورد، 23 مورد ناقل بیماری تالاسمی هستند.

وی گفت: از این 23 مورد 18 مورد از ازدواج منصرف شدند که جا دارد از فعالیت و تلاش همکاران در مرکز مشاوره و همچنین داوطلبین ازدواجی که همکاری لازم را در امر انصراف از ازدواج با مرکز مشاوره داشتند تقدیر و تشکر کنیم.

این مسئول خاطر نشان کرد: امید است که داوطلبین ازدواج و خانواده‌های محترم آنان، شبکه بهداشت و درمان و تیم مشاوره قبل از ازدواج شهرستان را برای تحقق به هدف خود که همان پیشگیری از تولد تالاسمی ماژورمی باشد یاری کنند.

انتهای پیام/2451/غ30/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول