رسول منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: طبق بررسیهای کارشناسی کیفیت نان مرکز پژوهشهای غلات کشور در فروردینماه، کیفیت نانهای تولیدی استان زنجان بالاتر از سایر استانها بوده است.
وی ادامه داد: استان زنجان ضمن کسب بهترین نمره کیفیت در انواع نانهای لواش، تافتون، بربری و سنگک، عنوان بالاترین درجه کیفی این حوزه را نیز به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل شرکت غله زنجان با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای ارتقای کیفیت نان در استان افزود: تشکیل اکیپهای منظم نظارت و بازرسی، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تامین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندمها و به تبع آن استحصال آرد مناسب از اقداماتی است که از زمستان سال گذشته آغاز شده و در حال حاضر نان استان به درجه مطلوبی از لحاظ کیفیت رسیده است.
وی همچنین با تقدیر از همه نهادهای ذیربط و دستاندرکاران تولید آرد و نان استان، اظهار کرد: با تلاشهای صورت گرفته استفاده از افزودنیهای غیرمجاز در نانواییهای استان به حداقل رسیده و امید است با همکاری بیشتر گام مهمی در راستای تداوم کیفیت و ارتقای سلامت نانهای تولیدی برداریم.
انتهای پیام/73005/ز20/ف4004