اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

طبق بررسی‌های مرکز پژوهش‌های غلات کشور

نان زنجان دارای بالاترین کیفیت است

مدیر عامل شرکت غله زنجان گفت: طبق بررسی‌های کارشناسی کیفیت نان مرکز پژوهش‌های غلات کشور نان استان بالاترین کیفیت را در بین‌ نان‌های کشور دارد.

نان زنجان دارای بالاترین کیفیت است

رسول منصوری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: طبق بررسی‌های کارشناسی کیفیت نان مرکز پژوهش‌های غلات کشور در فروردین‌ماه، کیفیت نان‌های تولیدی استان زنجان بالاتر از سایر استان‌ها بوده است.

وی ادامه داد: استان زنجان ضمن کسب بهترین نمره کیفیت در انواع نان‌های لواش، تافتون، بربری و سنگک، عنوان بالاترین درجه کیفی این حوزه را نیز به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت غله زنجان با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای ارتقای کیفیت نان در استان افزود: تشکیل اکیپ‌های منظم نظارت و بازرسی، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تامین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندم‌ها و به تبع آن استحصال آرد مناسب از اقداماتی است که از زمستان سال گذشته آغاز شده و در حال حاضر نان استان به درجه مطلوبی از لحاظ کیفیت رسیده است.

وی همچنین با تقدیر از همه نهادهای ذی‌ربط و دست‌اندرکاران تولید آرد و نان استان، اظهار کرد: با تلاش‌های صورت گرفته استفاده از افزودنی‌های غیر‌مجاز در نانوایی‌های استان به حداقل رسیده و امید است با همکاری بیشتر گام مهمی در راستای تداوم کیفیت و ارتقای سلامت نان‌های تولیدی برداریم.

انتهای پیام/73005/ز20/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول