ابراهیم بابالخانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد: در طرح بسیج سلامت نوروزی، 4 هزار و 150 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 2 هزار و 280 بازدید از اماکن عمومی و 66 مورد بازدید از اماکن بین راهی توسط بازرسان واحد بهداشت محیط و حرفهای مرکز انجام شد.
وی افزود: در این مدت 161 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی، 192 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی، چهار مورد نمونهبرداری از آب استخر در این شهرستان انجام شده است.
بابالخانی ادامه داد: همچنین در این مدت 5 هزار و 150 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته از مراکز سطح شهرستان کشف و معدوم شد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد با تأکید بر ضرورت جمعآوری مواد غذایی فاسد، گفت: مباحث میکروب شناسی غذایی دو بخش عمده را در بر میگیرد که شامل بررسی نقش میکرو ارگانیسمها در فساد مواد غذایی و نقش میکرو ارگانیسمها در فرایندهای تهیه و تولید مواد غذایی است.
وی ادامه داد: امروزه بیشترین پژوهشهای میکروب شناختی غذایی جدید پیرامون نقش مثبت میکروبها در تهیه و تولید مواد غذایی انجام میشود.
انتهای پیام/68001/صا20/پ3003