به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، علی غلامپور در این رابطه اظهار داشت: 315 هزار تن گوجه فرنگی و 200 هزار تن پیاز از دی سال گذشته تاکنون در هرمزگان برداشت شده است.
وی پیشبینی کرد تا پایان فصل برداشت حدود 350 هزار تن گوجه فرنگی از 14 هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول در استان برداشت شود. این مسئول اضافه کرد: برداشت گوجه فرنگی تا اول و پیاز تا آخر اردیبهشت ادامه دارد.
غلامپور گفت: پیشبینی حدود 250 هزار تن پیاز از 9 هزار و 500 هکتار زمینهای زیر کشت پیاز استان برداشت شود.
این مسئول افزود: بندرعباس، رودان و میناب بیشترین سطح زیر کشت پیاز و بندر خمیر، بندرعباس، پارسیان، میناب و رودان نیز بیشترین سطح زیر کشت گوجه فرنگی را در استان دارند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: بیشتر گوجه و پیاز برداشت شده از زمینهای کشاورزی هرمزگان به استانهای تهران، اصفهان، فارس و استانهای غربی کشور ارسال میشود.
وی افزود: گوجه فرنگی در زمینهای کشاورزی به قیمت یک هزار و 400 تا هزار و 500 تومان و پیاز به قیمت 900 تا یک هزار تومان به فروش می رسد.
هرمزگان به لحاظ تولید محصول خارج از فصل، سطح زیر کشت، تولید گوجه فرنگی و پیاز جزو سه استان برتر کشور است.
انتهای پیام/2310/ن/ژ1001