به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، جواد اعلمی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزن گوشت استحصالی این تعداد لاشه، بیش از 2 میلیون و 670 هزار کیلوگرم گوشت قرمز اعلام و پس از نظارت بهداشتی دامپزشکی، وارد بازار مصرف شده است.
معاون فنی دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: از ابتدای این طرح در اسفندماه سال گذشته و تا 15 فروردین ماه سال جاری، 104 اکیپ نظارتی دامپزشکی در هر روز موفق به انجام بیش از 8300 بازدید از مرکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی شدهاند که نتیجه آن ضبط بیش از 18 هزار کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی به عنوان فرآورده غیرقابل مصرف است.
وی افزود: در پی آماده باش اکیپهای دامپزشکی جهت اجرای طرح یاد شده، گروههای نظارتی اداره کل دامپزشکی استان تاکنون، 171 متخلف را به مراجع قضایی معرفی و دو باب از اماکن متخلف مرتبط با فرآوردههای دامی را پلمب کردهاند.
اعلمی تعداد طیور کشتار شده در کشتارگاههای طیور استان را در زمان اجرای طرح نظارتی دامپزشکی 4 میلیون و 147 هزار قطعه به وزن 8 میلیون و 554 هزار کیلوگرم ذکر کرد.
معاون فنی اداره کل دامپزشکی خراسانرضوی، با اشاره به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی توسط دستفروشان، اظهار داشت: با کلیه افرادی که به صورت دست فروش و بدون هویت در حاشیه جادهها، سطح شهر مشهد و بهویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، ماهی، کله پاچه، جگر و ... نمایند، بهطور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم و پیگیری میشود.
وی با تاکید بر اهمیت گزارشهای مردمی در کشف و ضبط موارد غیرمجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی، اعلام کرد: در طی مدت زمان اجرای طرح نوروزی دامپزشکی استان، به بیش از 450 شکایت مردمی نیز رسیدگی شده است.
اعلمی از کلیه شهروندان درخواست کرد، در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 7250025و 7250035 شبکه دامپزشکی مشهد، 1512 مرکز پیام اداره کل و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
انتهای پیام/70005/خ30/ض1002