دکتر مرتضی بحرانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: اکیپهای کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت قرمز، ماهی، میگو، مرغ، تخم مرغ و سایر فرآوردهها از 26 اسفند ماه سال 91 فعالیت خود را در سطح استان در قالب 27 اکیپ بهداشتی و 51 نفر کارشناس و بازرس بهداشتی دامپزشکی آغاز و تا روز 13 فروردین ماه سال جاری در دو شیفت کاری از ساعت هشت تا 20 به کار خود ادامه میدهند.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر در ادامه افزود: بازرسیهای به عمل آمده از ابتدای این طرح تا ششم فروردین ماه جاری از کشتارگاههای دام و طیور، مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی، رستورانها و غذا فروشیها، اسکلهها و شناورهای صیادی آغاز شده است که تا کنون در یکهزار و 540 مورد بازدید، بیش از 320 تن فرآورده تحت بازرسی گرفته است.
وی در ادامه افزود: در بازرسیهای به عمل آمده، 548 کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی معدوم و 734 کیلوگرم مواد غذایی با شرایط نامناسب ضبط و برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی استان ارجاع شده و در همین راستا هشت مرکز عرضه متخلف نیز به همراه مستندات به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اذعان داشت: ماموران نظارت بهداشتی در سطح استان با کشف دو واحد زنده فروشی مرغ در شهرستانهای دشتستان و دشتی ضمن تعطیلی واحدهای مذکور برای انجام مراحل قانونی مراتب را به مراجع قضایی ارجاع دادهاند.
بحرانی گفت: از تمام مهمانان نوروزی و همچنین هماستانیهای عزیز تقاضا داریم از خریداری گوشتهای فاقد مهر دامپزشکی، گوشتهای از پیش چرخ شده، قطعات مرغ و آلایش مرغ بدون بستهبندی، ماهی و میگوی تازه فاقد پوشش یخ در هنگام عرضه و همچنین شرایط نامناسب ظاهری، تخم مرغهای فاقد تاریخ تولید و انقضا جداً خودداری کرده و همچنین در هنگام خرید محصولات بستهبندی شده به تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی محصول توجه کنند و در این بین در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با شمار تماس 1512 و یا سامانه پیام کوتاه 30002849 در میان بگذارند.
انتهای پیام/66006/ب30/ث3001