به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، محمود احمدی در حاشیه بازدید از روند اجرای گشتهای نوروزی تعزیرات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حالی که میزان جرائم در سال 90، 247 میلیون ریال بوده است، تعداد پارچهنویسی و پلمب واحدهای صنفی متخلف در سال 90 نیز 14 مورد بوده که در سال 91 به 133 مورد رسید.
وی تصریح کرد: همچنین در سال 91 حدود چهار هزار بازرسی مشترک انجام گرفت که در مقایسه با سال 90 که حدود یکهزار و 600 مورد بود، رشد 140 درصدی را نشان میدهد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر گفت: شعب رسیدگی به پروندههای قاچاق، بیش از 100 مورد از پروندههای واصله قاچاق را مورد رسیدگی قرار دادند.
وی از همراهی و همکاری مردم در برقراری آرامش و ایجاد فضای تعادل نسبی در بازار تشکر کرد و از همه شهروندان خواست نسبت به تخلفات و احجافهایی که توسط عدهای سودجو انجام میشود، مطالبهگر بوده و گزارشهای خود را به سامانه 124 صنعت و معدن گزارش کنند تا در اسرع وقت به پروندههای ارجاعی به تعزیرات رسیدگی شود.
اقدامات نوروزی اداره کل تعزیرات حکومتی استان بوشهر
احمدی گفت: اداره کل تعزیرات حکومتی استان بوشهر در ایام نوروز علاوه بر وظیفه ذاتی خود که رسیدگی به پروندههای واصله است به همراه بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، مراکز بهداشت، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی و همچنین شرکت پخش فرآوردههای نفتی به صورت مستمر در حال بازرسی و نظارت بر بازار است.
وی افزود: طرح نظارت ویژه ایام نوروز بر اصناف از قبیل بازرسی و نظارت بر جایگاههای عرضه میوه و ترهبار، مرغ، گوشت و برنج و ... در حال انجام بوده و در ایام بازگشایی نمایشگاه بهاره بازرسان و رؤسای شعب تعزیرات حکومتی در محل برپایی نمایشگاه حضور داشته که تعدادی پرونده تخلف نیز تشکیل و مورد رسیدگی قرار گرفتند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر گفت: به منظور اطلاعرسانی دقیق و به موقع در خصوص صلاحیتهای تعزیرات حکومتی تعدادی بیلبورد در محلهای پررفت و آمد نصب شده که در همین راستا اداره کل تعزیرات با حضور رؤسای شعب خود آماده پاسخگویی و رسیدگی به مشکلات مردم و تخلفات گزارش شده هستند.
احمدی افزود: بازرسی ویژه از تمام مراکز اقامتی و تفریحی از قبیل هتلها، مسافرخانهها، کمپینگها، رستورانها و دیگر مراکز مشابه از مدتها پیش آغاز شده که در همین راستا بازرسی و نظارت بر جایگاههای عرضه سوخت، فرآوردههای نفتی و همچنین نظارت بر نانواییها و بررسی کمیت و کیفیت نان در ایام نوروز همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/66006/م30