اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسکو خبر داد

توزیع 2 تن بذر یونجه اصلاح شده بین بهره‌برداران بخش زراعی اسکو

خبرگزاری فارس: مدیر جهاد کشاورزی اسکو گفت: دو تن بذر اصلاح شده یونجه توسط این مدیریت در اختیار بهره‌برداران بخش زراعی این شهرستان قرار گرفته است.

توزیع 2 تن بذر یونجه اصلاح شده بین بهره‌برداران بخش زراعی اسکو

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی حسن ایمانی اظهار کرد: اسکو یکی از مهم‌ترین مناطق کشاورزی استان به شمار می‌آید که سالانه مقدار قابل توجهی برگه زردآلو، بادام و گردو به کشورهای دیگر صادر می‌کند.

 وی تاکید کرد: اسکو فاقد جنگل طبیعی بوده و مراتع خوب با وسعت 9 هزار و 500 هکتار با تولید 6 هزار و 308 تن علوفه، معادل 24درصد، مراتع متوسط با وسعت 28 هزار هکتار با تولید 8 هزار و 120 تن علوفه، معادل 55 درصد و مراتع فقیر با وسعت 8 هزار و 500 هکتار با تولید 340 تن علوفه در سال، معادل 21 درصد کل مراتع شهرستان است که در مجموع مراتع اسکو را شامل می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی اسکو افزود: کل وسعت مراتع شهرستان 46 هزار هکتار و کل تولید علوفه سالانه به طور متوسط 14هزار و 767 تن است که با اجرای برنامه‌های احیا و اصلاح مراتع، کل مراتع اسکو از قابلیت خوبی در افزایش تولید علوفه برخوردار خواهد شد.

ایمانی با اشاره به اینکه متوسط بارش سالانه این شهرستان 288 میلی‌متر است، گفت: با توجه به اجرای طرح توسعه کشاورزی این شهرستان، استفاده بهینه از منابع موجود در بخش کشاورزی به خصوص مراتع کم‌بازده و دیم‌زارها برای توسعه کشت یونجه مورد توجه خاص قرار گرفته است.

وی تصریح کرد:  در این خصوص استفاده بهینه از آب موجود در سطح شهرستان به صورت جدی با استفاده از اهرم‌های آموزشی و ترویجی دنبال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی اسکو با اشاره به اینکه، سالانه بالغ بر 7 هزار و500 هکتار از اراضی این شهرستان زیرکشت یونجه قرار می‌گیرد، اضافه کرد: از این میزان سطوح زیرکشت، یک‌هزار و 100 هکتار زیر کشت یونجه بذری همچنین 6 هزار و 400 هکتار نیز به کشت یونجه علوفه‌ای اختصاص می‌یابد.

وی تاکید کرد: این میزان در تامین علوفه دام‌های موجود در سطح شهرستان نقش بسیار مهمی دارد و بذور توزیعی بین بهره‌برداران از یارانه 200 میلیون ریالی برخوردار بوده است.

ایمانی با اشاره به اینکه اراضی کشاورزی این شهرستان، بالغ بر 29هزار و504 هکتار بوده که 9 هزار و 91 هکتار آن را زراعت آبی و 15 هزار و 895 هکتار را زراعت دیم، 3هزار و 862 هکتار را باغات مثمر و 656 هکتار را باغات غیرمثمر تشکیل داده است، گفت: تلاش بر این است با حمایت‌های مستقیم سازمان و در کنار آن توسعه تعامل و همکاری با تشکل‌های بخش کشاورزی، این شهرستان بتواند با استفاده از تمام امکانات موجود جایگاه خود در اقتصاد کشاورزی استان را بهبود و ارتقا بخشد.

انتهای پیام/60002/ق/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول