محمد رمضانیان در گفتوگو با اظهار کرد: به منظور بهرهوری و استفاده بهینه از آب کشاورزی به فکر پرورش ماهیان زینتی افتادیم.
وی افزود: این ماهیان از نوع gold fish بوده و نگهداری آنها 11 ماه طول کشیده است و غذای آنها را آرد جو، ذرت، سویا و مواد صنعتی نظیر یوفاک تشکیل میدهد.
این کشاورز بادرودی تصریح کرد: امسال برای سال اول توانستیم 70 هزار قطعه ماهی زینتی تولید کنیم و متوسط هر قطعه ماهی را دو هزار و 500 ریال در شهرهای تهران، اصفهان، کاشان و شهرهای نطنز و بادرود به فروش برسانیم.
وی ادامه داد: استخرهای آبیاری تحت فشار کشاورزی برای این کار مناسب هستند.
عبدالرضا مهدی بادی مدیر جهاد کشاورزی نطنز ضمن تایید این مطالب افزود: کشاورزانی که دارای استخرهای آبیاری تحت فشار هستند میتوانند با اخذ مجوزهای قانونی از مراجع ذیربط برای نوسازی و باسازی استخرهای دومنظوره از تسهیلات بانکی نیز استفاده کنند.
وی همچنین در مورد ماهیهای سالم زینتی گفت: ماهیان سالم، هیچگونه خوردگی در بالههای خود و لکه های سفید یا قرمز در سطح بدن آنها ندارند، چشمان آنها بیرون نمیزند و در سطح آب نیز جمع نمیشوند.
انتهای پیام/2301/صا20/ژ1001