اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در میان اشک و اندوه عزاداران

پیکر آیت‌الله خوشوقت در حرم حضرت عبدالعظیم (ع) آرام گرفت

خبرگزاری فارس: پیکر آیت‌الله عزیز‌الله خوشوقت پس از تشییع روی دست خیل دوستداران و میان اندوه عزاداران، در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) آرام گرفت.

پیکر آیت‌الله خوشوقت در حرم حضرت عبدالعظیم (ع) آرام گرفت

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، صبح امروز پیکر مطهر آیت‌الله عزیز‌الله خوشوقت پس از اقامه نماز توسط رهبر معظم انقلاب، در دانشگاه تهران تشییع و به شهرری منتقل شد.

مراسم تشییع پیکر آیت‌الله عزیزالله خوشوقت معلم اخلاق و معرفت صبح امروز با حضور پرشور دوستداران و ارادتمندان به این عالم گرانقدر در دانشگاه تهران آغاز شد.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در دانشگاه تهران بر پیکر آیت‌الله خوشوقت نماز خواندند.

مردم از همان دقایق اولیه صبح برای حضور در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله خوشوقت در دانشگاه تهران حضور یافتند.

پس از اقامه نماز توسط رهبر معظم انقلاب، پیکر آیت‌الله خوشوقت روی دست دوستداران و مردم عزادار پایتخت تشییع شد.

پیکر این عالم ربانی از خیابان طالقانی تا میدان فلسطین تشییع و برای خاکسپاری به حرم حضرت عبدالعظیم منتقل شد.

همچنین مراسم معنوی وداع با پیکر مطهر آیت‌الله عزیز خوشوقت، دیشب در مسجد امام حسن مجتبی (ع) واقع در خیابان شریعتی برپا شد و تا صبح امروز ادامه داشت.

آیت‌الله خوشوقت از بارزترین شاگردان اخلاق و عرفان علامه طباطبایی بود که صبح روز چهارشنبه دوم اسفند ماه پس از 17 روز بستری بودن در بیمارستانی در مکه مکرمه به دیدار حق شتافت.

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی آخر هفته گذشته در منزل آیت‌الله خوشوقت (ره)، حضور یافتند و درگذشت این عالم ربانی را به خانواده ایشان، تسلیت گفتند.

از ولادت تا هجرت به قم

آیت‌الله عزیز خوشوقت در سال 1305 هجری شمسی متولد و پس از تحصیلات روز به فراگیری علوم حوزوی پرداختند. شور و شوق آموختن معارف دینی و استفاده از عنایات خاصه کریمه اهل‌بیت حضرت فاطمه معصومه (س) ایشان را پس از پنج سال تحصیل در تهران به آشیان اهل‌بیت عصمت و طهارت فراخواند.

تحصیل در شهر علم و اجتهاد در قم

از برکات سفره کریمه بی بی دو عالم هفت سال تلمذ و شاگردی حضرت امام‌خمینی (ره)  در مباحث خارج فقه و اصول و استفاده از درس خارج فقه مرجع عالیقدر آیت‌الله العظمی بروجردی و هم‌نشینی با شهید محراب آیت‌الله صدوقی بود.

ایشان حکمت و فلسفه را نیز در محضر مفسر کبیر قرآن، عالم ربانی علامه طباطبایی آموخت، از آنجا که زینت علم با عمل صالح است و اخلاق و تهذیب نفس زیور مردان پاک آن روزگار، ایشان نیز با مدد از توفیق الهی پای همت در مسیر خود سازی و سیر و سلوک نهاد.

 

عزیمت به تهران

ایشان پس از فراگیری علوم معقول و منقول و آشنایی با لطایف حکمت و اخلاق و عرفان و پس از نایل شدن به مقام معنوی اجتهاد به تهران بازگشت. اقامت در تهران، برپایی نماز جماعت در مسجد امام حسن مجتبی (ع)، تربیت طلاب و فضلای حوزه علمیه، درس اخلاق و توجه به خواسته‌ها و حاجات مردم، انس با جوانان، بسیجیان و رزمندگان، خانواده‌های شهدا در طول بیش از 40 سال از ایشان چهره‌ای دوست داشتنی و مردمی ساخت.

افرادی که ایشان را از نزدیک می‌شناسند و یا وصف حال ایشان را شنیده‌اند صبر و حوصله کم نظیرشان را در برخورد با مردم می‌ستایند.

اصرار فراوان شهید بزرگوار آیت الله قدوسی جهت بازگرداندن ایشان به قم و برپایی کرسی درس اخلاق و تربیت طلاب فاضل حاکی از مراتب معنوی ایشان بود.

دوران شکوهمند انقلاب اسلامی

پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی طی حکمی ایشان از طرف امام‌خمینی (ره) به‌عنوان نماینده ویژه ایشان در ستاد انقلاب فرهنگی منصوب شدند و از آن پس نیز بیشتر در زمینه‌های فرهنگی و ارشاد و هدایت جوانان و تربیت فضلای حوزه علمیه و دانشجویان مستعد ایفای وظیفه کردند و تا حال مسجد ایشان کانون آمد و شد جان‌های ارادتمند و جوانان انقلابی و پرشوری است که از زلال صحیفه سجادیه، خطبه‌های نهج البلاغه، روایات و آیات و توضیح و تفسیر آیات نورانی قرآن سیراب می‌شوند.

انتهای پیام/2462/م20

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول