اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

سرپرست آبفای کاشان مطرح کرد

جلوگیری از تشدید بحران بی‌آبی کاشان با اجرای پروژه فاضلاب

خبرگزاری فارس: سرپرست شرکت آب و فاضلاب کاشان گفت: اجرای موفقیت‌آمیز پروژه فاضلاب کاشان می‌تواند کمک زیادی به جلوگیری از تشدید بحران بی‌آبی منطقه کاشان کند.

جلوگیری از تشدید بحران بی‌آبی کاشان با اجرای پروژه فاضلاب

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، محمدرضا اسدی در جمع خبرنگاران با گرامیداشت سالروز تصویب قانون تشکیل شرکت‌های آبفا اظهار داشت: پروژه فاضلاب شهری کاشان با یکصد میلیارد تومان تسهیلات از بانک توسعه اسلامی همزمان در سه نقطه این شهرستان در حال اجرا است.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه در منطقه مرکزی این شهرستان با 50 درصد پیشرفت فیزیکی توسط پیمانکار این بخش در حال اجرا است.

به گفته وی اجرای پروژه فاضلاب شهری در منطقه فین نیز با بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی توسط پیمانکار این بخش از پروژه در حال انجام است.

این مسئول تصریح کرد: بخش سوم پروژه که با مشارکت طرف ایرانی و خارجی در دست اجرا بود مدتی را به دلیل اختلافات بین طرف‌های پروژه با توقف همراه بود که این امر موجب نارضایتی شهروندان شد اما در حال حاضر با رفع شدن مشکلات به دنبال ادامه روند اجرایی پروژه هستیم.

اسدی پیشرفت اجرا و جذب اعتبارات پروژه فاضلاب شهری کاشان را رضایت‌بخش و براساس برنامه زمان‌بندی شده و حتی جلوتر از آن عنوان و تأکید کرد: پروژه فاضلاب شهری کاشان در مقایسه با دیگر پروژه‌های فاضلاب شهری کشور در جذب اعتبارات رتبه نخست را کسب کرده است.

وی موفقیت در اجرای این پروژه را حاصل کارگروهی و تیمی مجموعه مدیران شرکت و شهرستان کاشان دانست و گفت: موفقیت در اجرای پروژه فاضلاب شهری کاشان به یک نفر خاص وابسته نیست.

اسدی در عین حال اجرای به موقع پروژه فاضلاب شهری کاشان را همراه با کسب اعتبار برای مجموعه شهرستان کاشان دانست و ابراز داشت: اجرای همزمان پروژه فاضلاب شهری در سه شهرستان کاشان، قم و مشهد با کشور عربستان توسط این بانک توسعه اسلامی در حال رصد است.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب کاشان در بخش دیگری از سخنانش، بحران آب در منطقه کاشان را با وجود بارندگی‌های اخیر به دلیل ششمین سال پیاپی وقوع پدیده خشکسالی بسیار جدی خواند و متذکر شد: اجرای موفقیت‌آمیز پروژه فاضلاب کاشان می‌تواند کمک زیادی به جلوگیری از تشدید بحران بی‌آبی منطقه کاشان داشته باشد.

اسدی همچنین با اشاره به ذخایر آب شرب 400 میلیون متر مکعبی، برداشت 440 میلیون متر مکعب آب از آن را یادآور شد و گفت: بر این اساس در حال حاضر 40 میلیون متر مکعب بیش از ظرفیت ذخایر آب موجود استفاده می‌شود که این برداشت بی‌رویه مشکلاتی نظیر فرونشست زمین و کاهش کیفیت آب شرب را به بار می‌آورد.

سرپرست آبفای کاشان استفاده از ظرفیت نهایی پروژه انتقال آب زاینده‌رود به شهرستان کاشان را یکی از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان اعلام کرد و گفت: از یک‌هزار و 100 لیتر آب بر ثانیه به عنوان ظرفیت انتقال آب زاینده‌رود به کاشان در حال حاضر تنها حدود 200 لیتر آب بر ثانیه به شهرستان کاشان اختصاص داده شده است.

به گفته وی، در صورت قطعی 200 لیتر بر ثانیه آب زاینده‌رود به شهرستان کاشان ضمن کاهش جدی کیفیت آب این منطقه، قطعی و یا جیره‌بندی آب در این شهرستان حتمی است.

وی همچنین خواستار تسریع در فعالیت‌های تونل گلاب برای انتقال ظرفیت نهایی آب زاینده‌رود به کاشان شد و گفت: برای تسریع در فعالیت‌های تونل گلاب دولت اعتباراتی را به این امر اختصاص داده است.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب کاشان همچنین خواستار تحقق وعده مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مبنی بر تخصیص ظرفیت نهایی پروژه انتقال آب زاینده‌رود به کاشان تا پایان سال جاری شد. 

اسدی، بحران خشکسالی و بی‌آبی را در منطقه کاشان نگران‌ کننده خواند و بیان داشت: در صورت اختصاص یک‌هزار و 100 لیتر بر ثانیه به کاشان، مشکل بحران بی‌آبی منطقه کاشان هر چند در کوتاه‌مدت برطرف می‌شود اما در درازمدت نمی‌تواند بحران بی‌آبی منطقه را رفع کند.

سرپرست آبفای کاشان اجرای طرح انتقال آب از بهشت‌آباد به کاشان را یکی از راه‌های مقابله با بحران بی‌آبی این شهرستان اعلام کرد و افزود: طرح انتقال آب از سرشاخه‌های دز به فلات مرکزی ایران برای سه استان اصفهان، کرمان و یزد با ظرفیت 550 میلیون متر مکعب به تصویب هیئت دولت رسیده است.

وی سهم استان اصفهان را از این پروژه 250 میلیون متر مکعب آب در سال اعلام کرد و گفت: انتظار می‌رود سهم شهرستان کاشان و آران و بیدگل از 250 میلیون متر مکعب آب انتقالی طرح بهشت‌آباد به استان اصفهان مشخص شود.    

پروژه بزرگ شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرستان کاشان اولین طرح مشارکتی جمهوری اسلامی ایران با بانک بین‌المللی توسعه اسلامی است که با تلاش و پی‌گیری‌های شرکت آب و فاضلاب شهرستان کاشان با 59 میلیون یورو در مدت چهار سال و در وسعت 400 کیلومتر اجرای شبکه جمع‌آوری و خطوط اصلی به همراه یک مدول تصفیه‌خانه یکصد هزار نفری به روش لجن فعال به اجرا گذاشته شده است.

انتهای پیام/2406/ق30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول