به گزارش خبرگزاری فارس از کازرون، مدیر آموزش و پرورش کازرون عصر امروز در همایش نقش شیر در سلامت جامعه و ارتقای فرهنگ مصرف آن در مدارس که با حضور جمعی از مدیران و مربیان بهداشت آموزش و پرورش کازرون و مناطق پنجگانه (خشت و کمارج، قائمیه، بالاده و کوهمره نودان) در باشگاه فرهنگیان این شهر برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین نهاد فرهنگی کشور وظیفه دارد که همواره به فکر ارتقای سلامت دانشآموزان باشد و زندگی برتر را برای آنان ترسیم کند.
مرتضی دیانتی نسب، توزیع شیر در مدارس را با اهمیت و ضروری خواند و گفت: دانشآموزان با دریافت و مصرف این ماده غذایی ارزشمند ذائقهشان تغییر کرده و کمتر به سراغ نوشیدنیهای مضر گازدار میروند.
وی در ادامه، فرهنگسازی و آشنایی دانشآموزان نسبت به مصرف شیر، افزایش مصرف سرانه شیر و محصولات لبنی، کمک به رشد کمی و کیفی دانشآموزان و ارتقای سطح تغذیه مناسب آنها را از مهمترین اهداف توزیع شیر در مدارس عنوان کرد.
مدیر آموزش و پرورش کازرون، نقش معلمان و مربیان بهداشت و تغذیه را در فرهنگسازی و تشویق دانشآموزان به روی آوردن به این ماده غذایی ارزشمند بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: دانشآموزان بیشترین تأثیرپذیری را از معلمان و مربیان خود دارند بنابراین باید فواید ارزشمند مصرف این ماده غذایی بینظیر و سرشار از کلسیم برای آنان تشریح شود.
کارشناس ارشد صنایع شیر ایران نیز اظهار کرد: شیر و فرآوردههای آن از جمله مواد غذایی باارزشی هستند که از حدود 4 هزار سال قبل از میلاد مسیح توسط انسان استفاده میشده و تاکنون هیچ جایگزینی برای این ماده کامل غذایی یافت نشده است.
ثریا نوابپور افزود: بر اساس نظریه کارشناسان بهداشتی، مصرف سالانه 350 کیلوگرم شیر ضامن سلامتی و تندرستی است و انسان را از برخی امراض نجات میدهد.
وی افزایش رشد جسمی در کودکان و نوجوانان، هوش و قدرت فراگیری، سلامت لثه و دندان، جلوگیری از پوکی استخوان زودهنگام و دیر پیر شدن انسان را از مزایای مصرف مستمر شیر عنوان کرد.
به گزارش فارس، این همایش به مدت دو روز در باشگاه فرهنگیان با حضور کارشناسان بهداشت تغذیه، مربیان و فرهنگیان و اولیای دانشآموزان ادامه دارد.
انتهای پیام/2448/ز/گ1003