احمدعلی معینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: در شرایط کنونی وضعیت بهداشت گوشت در شوشتر نسبت به گذشته بسیار بهبود یافته است و به این دلیل از زحمات شهرداری شوشتر تجلیل میشود.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر کشتار دام تشدید شده است، افزود: در شرایط کنونی نظارت جدی بر کشتار دام انجام میشود و به این دلیل مشکل خاصی در این مرحله وجود ندارد.
معینی با اشاره به اینکه وضعیت بررسی تخلفات نیز در این باره در حال انجام است، تاکید کرد: با راهاندازی دستگاه «لیبلزن» همه امور کشتار و ویژگیهای دام به صورت «لیبلی» خاص به گوشت الصاق میشود و مردم از این به بعد باید زمان خرید گوشت به «لیبل» گوشت توجه کنند.
وی با اشاره به اطلاعاتی که در لیبل گوشت درج میشود، خاطر نشان کرد: اطلاعاتی مانند زمان کشتار، تاریخ مصرف و شعارهای بهداشت جهانی درباره سلامت گوشت در این «لیبل» درج شده است.
رئیس دامپزشکی شوشتر با اشاره به مزایای استفاده از این «لیبل» در کشتارگاه شوشتر تاکید کرد: با استفاده از این «لیبل» میتوان زمان دقیق کشتار و تاریخ مصرف آن را چک کرد و امکان فروش گوشت تاریخ مصرف گذشته و قدیمی در قصابیهای شوشتر وجود ندارد و به این دلیل تا حد زیادی تخلفات کاسته میشود.
معینی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا حمل گوشت را نیز به صورت کاملا بهداشتی انجام دهیم، خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم تا حمل گوشت تا مغازههای قصابی در شهر شوشتر به صورت کاملا بهداشتی انجام شود و نقش دست و انسان را در این بین به حداقل برسانیم.
انتهای پیام/72006/غ/گ1003