به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج به نقل از پایگاه خبری روابط عمومی استانداری کردستان، اردوان نوسودی در جلسه ساماندهی وضعیت کشتارگاه های استان با بیان این مطلب اظهار داشت: اطمینان مردم از سلامت و بهداشتی بودن مایحتاج زندگی از جمله گوشت و مواد پروتئینی دارای اهمیت فراوانی است.
وی شناسایی و ساماندهی قصابیها و مراکز فروش گوشت قرمز و دیگر محصولات پروتئینی را خواستار شد و تصریح کرد: اصناف و دستگاههای متولی باید با اعمال نظارت دقیق از هرگونه کم کاری و رفتارهای مخاطرهآمیز بهداشتی توسط افراد متخلف در به خطر انداختن سلامت شهروندان با عرضه گوشتهای غیرمجاز و غیربهداشتی جلوگیری کنند.
نوسودی خاطرنشان کرد: با وجود کشتارگاهها و مراکز مجاز ذبح دام در سطح استان برخی از افراد فرصتطلب با ذبح خانگی و عدم رعایت مسائل بهداشتی عملا سلامت عمومی جامعه را تهدید کرده که در این راستا باید هرچه سریعتر برخورد قاطع با این متخلفین در اولویت قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان استفاده از ظرفیتهای رسانههای جمعی از جمله صدا و سیما در تهیه برنامههای آگاهسازی، آموزشی و پیشگیرانه عامل تاثیرگذاری در کاهش گرایش مردم در خرید گوشت از مراکز غیرمجاز دانست.
وی با تاکید بر نامناسب بودن شرایط بهداشتی برخی از کشتارگاههای سطح استان و نیز وجود ظرفیت بالا و رعایت مسائل بهداشتی در کشتارگاه صنعتی سنندج بر لزوم انتقال دام شهرستانهای تابعه و ذبح بهداشتی آن در این کشتارگاه تاکید کرد.
نوسودی همچنین خواستار تامین خودروهای ویژه و استاندارد حمل گوشتهای ذبح شده از کشتارگاه سنندج و توزیع در شهرهای استان از طریق شهرداریها شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در پایان کدگذاری و شناسنامهدار نمودن لاشه دامهای ذبح شده را ضروری برشمرد و گفت: شهرداریها با همکاری دستگاههای نظارتی در امور بهداشت نسبت به بازرسی از قصابیها و مراکز عرضه گوشت قرمز اقدام و در صورت نیاز مردم نسبت به راهاندازی مراکز جدید عرضه گوشت قرمز با رعایت موازین و استانداردهای بهداشتی برای رفاه و جلب اعتماد مردم اقدام کنند.
انتهای پیام/79001/غ/ژ1001