به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، نواب رازمند ظهر امروز طی نشستی خبری اظهار داشت: رعایت بهداشت فردی، بهداشت لوازم و تجهیزات تهیه مواد خوراکی، فضای فیزیکی پخت غذا در تکایا و اماکن مذهبی برای پیشگیری از بروز بیماریها باید به طور خاص مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: غذاهای گرم و چرب باید در ظروف یک بار مصرف گیاهی سرو شود و نباید برای نذوراتی که به صورت گرم به مردم ارائه میشود از ظروف پلاستیکی استفاده کرد.
مدیر گروه بهداشت محیط حرفهای دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: راه رفتن بر روی سفره با جوراب یا پای برهنه یکی از راههای انتقال بیماری و عامل به مخاطره افتادن سلامت افراد کنار سفره است.
وی به هیئتهای مذهبی توصیه کرد: برای حفظ سلامت، پخت غذا را در محیط سر بسته و به دور از ذرات معلق در هوا و حشرات و به ویژه مگس طبخ کنند، همچنین افراد بکار گرفته شده برای پخت غذا مقید به رعایت بهداشت فردی خویش باشند.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به تهیه و توزیع غذای نذری در ایام سوگواری تاکید کرد: مواد اولیه برای پخت غذا با رعایت مقررات بهداشتی از مکانهای مورد اطمینان خریداری شود.
رازمند خاطرنشان کرد: جمعآوری زبالهها در کیسههای مخصوص و نریختن آنها بر روی زمین نیز مهم است که انتظار میرود عزادارن امام حسین(ع) این موارد بهداشتی را رعایت کنند.
انتهای پیام/88001/ع/ف4004