به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، محمد نصراصفهانی با اشاره به اهمیت برنامهریزی برای تولید محصول سیبزمینی افزود: سطح زیر کشت سیبزمینی در کشور حدود 200 هزار هکتار با تولید پنج میلیون و 200 هزار تن و عملکرد 24 تن در هر هکتار برآورد شده است.
وی ادامه داد: سطح زیر کشت این محصول در استان اصفهان 17 هزار و 660 هکتار و میزان تولید 446 هزار تن سیبزمینی در سال است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی اصفهان تاکید کرد: میزان سیبزمینی موجود در انبارهای اصفهان 267 هزار تن است و روزانه مقدار 100 تا 150 تن در میدان میوه و تره بار اصفهان عرضه میشود.
وی تصریح کرد: استان اصفهان پس از استانهای همدان و اردبیل در جایگاه سوم تولید سیبزمینی در کشور قرار دارد.
نصر اصفهانی تاکید کرد: باید سیبزمینی کشاورزان با قیمت اقتصادی در میدان میوه و تره بار شهر اصفهان و استانهای شرقی کشور به صورت مستقیم به دست مصرفکننده برسد.
انتهای پیام/63001/صا/ض1002