مجید حاجی فرجی در حاشیه دوازدهمین کنگره تغذیه گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: تغذیه در بخش بالینی و علوم پزشکی جدا از بحث غذا نیست و فاکتور اولیه تغذیه است به همین علت فرآوری و سالمسازی محصول بر عهده صنایع غذایی است.
وی با بیان اینکه اگر تعاملی بین صنعت غذا با متخصصان تغذیه نباشد، سبد مطلوب غذایی فراهم نمیشود، افزود: در تعریف سبد مطلوب غذایی باید شرایط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را در نظر گرفت تا این سبد مطلوب جایگزین نیازهای روزانه مردم شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: بین صنعت غذا و متخصصان تغذیه باید تعامل به وجود آید تا این تعامل آنها را وادار به عرضه بهترین ترکیبات غذایی کند.
وی گفت: یکی از راههایی که امروزه برای کاهش بیماریهای جامعه پیش گرفته استفاده از غذاهای فرا سودمند است که تولید آن بر عهده صنعت غذا است.
حاجی فرجی در خصوص ایجاد شغل در کارخانهها برای فارغالتحصیلان تغذیه گفت: سازمان غذا و دارو از این موضوع استقبال کرده است و فارغالتحصیلان تغذیه میتوانند در کارخانههای صنایع غذایی مشغول به کار شوند.
وی تاکید کرد: برای فعالیت کارشناسان تغذیه در کارخانه ساخت مکملها هماهنگیهای لازم انجام شده است و به دلیل جامع بودن اطلاعات دانشجویان در استفاده از مکملها، امکان ایجاد شغل برای آنها در کارخانهها مهیا میشود و در شرف تصویب است.
انتهای پیام/خ/ض1002