اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم:

تقویت حیا در کاهش جرایم مؤثر است/ همیشه پای یک زن در میان است

خبرگزاری فارس: عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم تهران گفت: تقویت حیا از راه‌های مؤثر در کم کردن ارتکاب جرم محسوب می‌شود و توجه بانوان به حیا در کاهش جرایم نیز مؤثر است.

تقویت حیا در کاهش جرایم مؤثر است/ همیشه پای یک زن در میان است

حجت‌الاسلام علی اسماعیلی در همایش عوامل مؤثر در پیشگیری از جرم و عوامل مؤثر در تعیین کیفری که ظهر امروز با حضور وکلا و مسئولان و رؤسای کلانتری و نمایندگان و کارشناسان حقوقی، دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته وکالت در سالن تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، افزود: در جامعه دینی حیا وسیله رسیدن به تمامی زیبایی‌ها معرفی شده است و این امر بارها در آیات قرآن و احادیث معصومین به مکرر بیان شده است.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: اگر در جامعه حیا حفظ شود و به نوعی در میان خانواده‌ها رواج بیشتری داشته باشد، مطمئنا تأثیر بسیاری در کم کردن جرایم و پیشگیری از جرم خواهد داشت.

وی با بیان اینکه حفظ حیا افراد را از موقعیت‌های اجتماعی خوب بهره‌مند خواهد کرد، اظهار داشت: تعریف و تمجید از کسانی که حیا را در جامعه به نحو خوبی پیاده می‌کنند قطعا علاوه بر اینکه موجب کرامت بخشیدن به ارزش‌های انسانی می‌شود، سبب تشویق و روحیه اعتماد به نفس در میان این افراد در راستای پیشگیری از جرم خواهد شد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه دین مبین اسلام برای انسان و به ویژه زن ارزش والایی قائل شده است، عنوان کرد: اگر در تمام دنیا به جنگ‌هایی که رخ داده نگاه کنیم به این باور می‌رسیم که پای یک زن در بیشتر این نزاع‌ها وجود داشته است.

وی افزود: این امر ثابت می‌کند که حیا برای زن در جامعه خیلی مهم است و در قرآن بارها به زنان توصیه شده است با حفظ کرامات انسانی خود روح معنویت را در جامعه زنده نگاه دارند.

مسئول آموزش تبلیغ و حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه دنیا بسیج شده است تا با استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای و سایت‌های اینترنتی حیا را در میان جوانان و خانواده‌های ما کم‌رنگ کند، اظهار داشت: همین امر مهم باید موجب این شود که با افزایش ایمان و معنویت در جامعه در جهت هرچه کم‌تر شدن جرایم تلاش شود.

وی با اشاره به اینکه برای حفظ حیا باید راه‌های نهادینه کردن جلوگیری از آن را تمرین کنیم، بیان کرد: به فرمایش حضرت علی(ع) دوری از بدی‌ها سزاوارتر از به دست آوردن خوبی‌ها است، بنابراین اگر گناه را خوب بشناسیم، می‌توانیم با حفظ حیا جرایم کم‌تر را در جامعه شاهد باشیم.

انتهای پیام/ع

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول