مهری امین جواهری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: جشنواره انتخابی پخت نانهای محلی استان اصفهان برای شرکت در جشنواره نان و حرکت کشور روز گذشته در هیئت ورزشهای سنتی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان برگزار شد.
وی تصریح کرد: در جشنواره پخت نانهای محلی استان اصفهان 9 شهرستان فریدن، فریدونشهر، لنجان، نجف آباد، اصفهان مرکزی، بخش جرقویه، سمیرم، نجف آباد و مبارکه شرکت داشتند که شهرستانهای نجفآباد، سمیرم، فریدونشهر، بخش جرقویه از توابع شهرستان اصفهان و لنجان عناوین نخست تا پنجم را در پخت نان کسب کردند و دو شهرستان نجف آباد و سمیرم به عنوان نماینده استان اصفهان در جشنواره نان و حرکت کشور شرکت میکنند.
مسئول امور بانوان هیئت ورزشهای سنتی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان در پایان اضافه کرد: جشنواره نان و حرکت کشور روزهای 18 و 19 آبانماه سال جاری نیز به میزبانی استان اصفهان برگزار میشود.
وی افزود: ملاک انتخاب برترین نانهای محلی در درجه نخست کیفیت آن میباشد که باید طعم نان، شکل ظاهری با توجه به تزئینات و محتویات به کاررفته نظیر سبزیجات و کنجد را در نظر گرفت.
انتهای پیام/صا30/ض1002