سعید باقری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه از ابتدای سال تحصیلی جدید دستورالعمل طرح تغذیه سالم به صورت کامل در مدارس استان اجرا شده است، اظهار کرد: اجرای این دستورالعمل سبب ارتقای سطح سلامت و بهداشت دانشآموزان میشود و بر اساس آن رعایت استانداردهای بهداشتی در مدارس ضروری است.
وی به ضرورت توزیع لقمههای سالم در مدارس اشاره کرد و افزود: در سال تحصیلی جدید بوفههای مدارس تنها مجاز به توزیع 150 قلم مواد غذایی مورد مجاز مورد تأیید معاونت دارو و درمان دانشگاه علوم پزشکی در مدارس هستند.
رئیس گروه بهداشت و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: همچنین توزیع برخی از اقلام غذایی مانند پفک، چیپس، آدامس، نوشابههای گازدار، سوسیس، کالباس و یخمک در بوفههای مدارس ممنوع و غیرمجاز هستند.
وی با تاکید بر اینکه سطح فیزیکی بوفههای مدارس نیز از تمام استاندارهای بهداشتی برخوردار باشد، اضافه کرد: فروشندگان بوفههای مدارس باید دارای کارت صحت سلامت صادر شده از مرکز بهداشت باشند و همچنین این افراد باید در دورههای آموزشی مورد نیاز برای تصدیگری بوفههای مدارس شرکت کرده باشند.
باقری تأکید کرد: آموزش و پرورش با فروشندگان بوفههای مدارسی که دارای کارت صحت سلامت نباشند به صورت جدی برخورد میکند و این افراد باید تمام استانداردهای بهداشتی مشخص شده را برای ارتقای سلامت دانشآموزان رعایت کنند.
انتهای پیام/ح20/ض1002