به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، عباس کریمی ظهر امروز در جریان بازدید از کلاسهای آموزش نانوایان در اردبیل اظهار داشت: در اجرای سیاستهای شرکت بازرگانی دولتی ایران مبنی بر ارتقای سطح علمی و افزایش مهارت شاطری نانوایان این آموزشها با همکاری مراکز فنی و حرفهای انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: امسال نیز بر اساس تفاهمنامهای که با سازمان فنی و حرفهای داشتیم، قرار است افراد واجد شرایط به صورت تئوری و عملی در محل کارگاههای شماره یک سازمان آموزش فنی و حرفهای دورههای مربوطه را سپری کنند.
مدیرکل غله استان اردبیل یادآور شد: این کلاسها با هدف بالا بردن میزان آگاهی و فنون پخت و کاهش میزان ضایعات نان برگزار میشود تا کمبودها و کاستیها در این حوزه برطرف شود.
کریمی گفت: مطابق بخشنامههای ابلاغی حضور همه نانوایان در کلاسهای آموزشی الزامی بوده و آنها بدون کارت مهارت نمیتوانند در این صنف فعالیت کنند.
این مسئول افزود: به منظور ایجاد انگیزه و تشویق برای این قشر زحمتکش آن دسته از نانوایانی که در کلاسها حضور فعال داشته و خدمات مطلوبی را ارائه کنند از تسهیلات ویژه بهرهمند خواهند شد.
مدیرکل غله استان اردبیل افزود: پرداخت تسهیلات بهسازی نیز با اولویت به نانوایانی پرداخت میشود که در این کلاسها شرکت کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در ادامه این بازدید مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل نیز با اشاره به تاثیر مستقیم امر آموزش، اهمیت برگزاری کلاسها و کسب آخرین یافتههای علمی از نانوایان خواست با لحاظ کردن وجدان کاری در خدمت جامعه و مردم باشند.
کلامالله صفری تصریح کرد: ما در صنوف مختلف آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای را مدنظر قرار دادیم چرا که معتقدیم اگر فعالان هر صنف به مهارت مورد نظر آراسته باشند کارایی و بهرهوری نیز به تبع افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: گسترش مهارتهای فنی و حرفهای به ایجاد فرصتهای شغلی کمک خواهد کرد و برخی از نارساییها و کمبودها در این حوزه را برطرف میکند.
در پایان این بازدید تعدادی از نانوایان تشکیل کلاسهای مهارتی را در زمینه پخت نان و بالا بردن سطح آگاهی خود موثر دانستند و مشکلات و سؤالهای خود را مطرح کردند تا مسئولان پیگیر رفع این معایب و مشکلات احتمالی باشند.
انتهای پیام/ز20/پ3003