محمدرضا زارعی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در میناب، بهداشت مواد غذایی، سلامت روزهداران، پیشگیری از بروز مسمومیت و رعایت بهداشت محیط مساجد را از مهمترین اهداف این طرح عنوان کرد.
وی افزود: در این طرح صحن مساجد، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مساجد و تکایا و نیز مراکز عمومی مانند رستورانها، چلوکبابیها و نانواییها از نظر بهداشت محیط کنترل، نظارت و مورد بازرسی قرار میگیرند.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان میناب اضافه کرد: هدایت خادمین مساجد و افرادی که در توزیع مواد غذایی و آشامیدنی دخالت دارند برای دریافت کارت معاینه پزشکی و رعایت نکات بهداشت فردی از دیگر اهداف این طرح است.
این مسئول در ادامه از مردم خواست تا در صورت استفاده از سبزیجات، سالاد و میوه در مراسم افطاری، به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری و به خطر افتادن سلامت عمومی نسبت به سالمسازی آن اقدام کنند.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان میناب اظهار داشت: هیئت امنای مساجد، تکایا و بقاع متبرکه باید به منظور پیشگیری از بروز هر گونه بیماری از استعمال دخانیات و نیز استفاده از وسایل مشترک در این اماکن جلوگیری کنند.
انتهای پیام/ز30/ط4000