به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، نواب رازمند ظهر امروز طی جلسهای در این رابطه اظهار داشت: مردم نباید مواد خوراکی خود را به هیچ وجه از دوره گردان و دستفروشان خریداری کنند زیرا شرایط نگهداری بسیاری از مواد خوراکی و آشامیدنی در بساط دستفروشان مطابق مقررات بهداشتی نیست.
وی به مردم توصیه کرد: حتی در خرید از اماکن معتبر به موارد بهداشتی همچون تاریخ تولید و انقضا، محل نگهداری و ... دقت کنند تا مواد خوراکی سالم در دسترسشان قرار گیرد.
مدیر گروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت هرمزگان با اشاره به ماه مبارک رمضان و افزایش عرضه خوراکی توسط دستفروشان یادآور شد: بسیاری از مواد خوراکی که توسط دستفروشان تهیه میشود در زیر زمینها و با افزودنیهای غیرمجاز و بدون رعایت اصول بهداشتی و هیچ گونه نظارت قانونی بر آنها تهیه میشود که مردم باید به جد از خرید اینگونه اقلام خودداری کنند.
وی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان علاوه بر بازدیدهای روزمره کارشناسان بهداشت محیط بازرسیهای ویژه و سرزده در ساعتهای مختلف نیز از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی صورت میگیرد .
رازمند همچنین خواستار همکاری مردم با بازرسان بهداشت محیط شد و گفت: مردم در صورت مشاهده تخلف بهداشتی مورد را با ذکر نام و نشانی به ستاد فوریتهای سلامت محیط 2226666 اطلاع دهند.
انتهای پیام/ش30