به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی آذربایجانشرقی بهداد زندیه در بازدید از روند عملیات تجهیز کشتارگاه صنعتی دام شهرستان مراغه خواستار تسریع در تکمیل و اتمام عملیات ساماندهی کشتارگاه صنعتی مراغه شد.
وی افزود: در راستای ارتقای بهداشت و کیفیت گوشت قرمز و همچنین پیشگیری از بیماریهای مشترک، گوشت گرم تازه باید بهمدت 24 ساعت و آلایش خوراکی بهمدت 48 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود تا مراحل جمود نعشی را سپری کند.
زندیه تأکید کرد: نگهداری گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد بلافاصله پس از کشتار تا مدت 24 ساعت، عوامل بیماریزای آن از جمله ویروس بیماری تب خونریزیدهنده و مشترک کریمه همچنین کنگو را از بین میبرد.
وی با اشاره به عزم جدی این ادارهکل در حذف کشتارگاههای سنتی دام و هدایت کشتار به کشتارگاههای صنعتی اعلام کرد: در سالهای گذشته 10 کشتارگاه سنتی دام در سطح استان تعطیل شده است.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی اظهار کرد: کشتارگاههای صنعتی نقش مهمی در حفظ محیطزیست دارند زیرا ضایعات حاصل از کشتار دام نظیر خون و اجزای گوشتی غیر قابل مصرف در محل تبدیل ضایعات به پودر گوشت تبدیل میشود که علاوه بر قرار گرفتن مجدد در چرخه اقتصادی از آلودگی محیطزیست نیز جلوگیری بهعمل میآید و فاضلاب حاصل از کشتار در تصفیهخانههای مجهز تصفیه شده و پساب حاصله به مصرف کشاورزی میرسد.
زندیه خاطرنشان کرد: تامین بهداشت،سلامت و امنیت غذایی مردم دغدغه اصلی ماست و در این راستا تمام تلاش خود را به کار بسته و خواهیم بست.
در این بازدید مدیرکل دامپزشکی استان از فعالیت یک کارخانه خوراک دام و طیور تازه تاسیس در شهرستان مراغه نیز بازدید کرد.
انتهای پیام/ل30/ف4004