اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس پارک علم و فناوری خراسان:

تنها 15 درصد تحقیقات جنبه کاربردی دارد

خبرگزاری فارس: رئیس پارک علم فناوری خراسان گفت: متاسفانه تحقیقات ما در بحث کاربردی لنگ می‌زند و تنها 15 درصد آن در مباحث کاربردی و 85 درصد آن به بحث‌های غیر کاربردی می‌پردازد.

تنها 15 درصد تحقیقات جنبه کاربردی دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حسن علم‌الهدایی ظهر امروز در مراسم افتتاح کانون هماهنگی دانش و صنعت فیروزه و سنگ‌های قیمتی که در سالن آمفی‌تئاتر سازمان زمین‌شناسی خراسان‌ر‌ضوی برگزار شد، اظهار داشت: در این راستا و با توجه به اینکه منابع‌ طبیعی و منابع‌ انسانی در ایران بسیار نهفته و ارزشمند است باید روند مباحث کاربردی بیشتر و بیشتر شود.

وی در ادامه به اهمیت و جایگاه فیروزه اشاره کرد و گفت: فیروزه و سنگ‌های قیمتی دارای رشد و جایگاه بسیار ارزشمندی هستند که در این راستا رقابت جهانی در عرصه تولید کالا و عرضه آن به بازار به شکل قابل توجهی بالاست.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: آنچه که در این ارتباط می‌توان گفت این است که بحث‌های اقتصادی فراوانی برای داشتن تولیدات و عرضه سرمایه، کار و فناوری علاوه بر ارزش‌های افزوده اقتصادی و بحث فرهنگی، دارای جایگاه خاصی است.

وی افزود: اگر فیروزه بتواند در جهان خودش را نشان بدهد و سنگ‌های قیمتی جایگاه خاصی در کشور به خود اختصاص دهد نه تنها از نظر اقتصادی دارای بار مثبت است بلکه از نظر فرهنگی‌ و اجتماعی نیز امتیازات خاصی را به خود اختصاص می‌دهد.

علم‌الهدایی گفت: متاسفانه تحقیقات ما در بحث کاربردی لنگ می‌زند که 15 درصد آن در مباحث کاربردی و 85 درصد آن به بحث‌های غیر کاربردی می‌پردازد.

وی ادامه داد: با تمام این حرف‌ها مباحثی که در جای جای این کشور بوده از قبیل مزیت‌های بومی، طبیعی و خدادادی به ویژه منابع انسانی در دنیا یک بحث بسیار جدی است و باید کامل و جامع به آن پرداخت.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: اگر ما بتوانیم در راستای این امر آموزش‌هایی با دوره‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت تخصصی ارائه دهیم، می‌توانیم جایگاه این صنعت را هم در ایران حفظ کنیم و هم داشته‌های خود را افزایش دهیم.

وی افزود: چه در دانشگاه‌های علمی کاربردی و چه در دانشگاه‌های فنی باید از حضور استادان متخصص در این امر استفاده کرد و علاوه بر این باید کارگاه‌های آموزشی تخصصی را گذاشت و پس از آن به فراگیران در این عرصه توجه کرد.

علم‌الهدایی افزود: ما در کشور اسلامی ایران نیازمند نوعی از توسعه هستیم که به آن توسعه پایداری انتگرالی می‌گویند و در این ارتباط به طور کلی می‌توان گفت نام آن توسعه متوازن کلی و توسعه یکپارچه است که رفاه و عدالت و جایگاه این کشور را ارتقا می‌دهد.

رئیس پارک علم فناوری خراسان گفت: در حال حاضر این بحث با مشکلات خاص و متعددی رو به ‌رو شده است ولی ما امیدواریم که بتوانیم از تجربه‌های این عرصه استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: خراسان مهد فیروزه ایران است و باید دست به دست هم دهیم که در این حوزه پیشرفت‌های علمی قابل توجهی داشته باشد.

انتهای پیام/آ20/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول