به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مدیر خدمات دانشجویی دانشگاه تبریز صبح امروز هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد همگرایی و تقویت هویت ملی و معرفی ظرفیتهای مناطق مختلف کشور، آشنایی با فرهنگهای مختلف و ایجاد شور و نشاط بیشتر در بین دانشجویان و همچنین فراهم کردن مشارکت دانشجویان در تهیه و طبخ غذا و آشنایی آنان با پروسه تهیه غذا در دانشگاه عنوان کرد و گفت: جشنواره امسال با استقبال دانشجویان با برپایی 18 غرفه و ارائه چهار نوع غذای محلی در هر غرفه برگزار میشود.
صادق سیدلو با بیان اینکه طی دو روز برگزاری این جشنواره بالغ بر 4 هزار و 300 پرس غذا پخت و در بین دانشجویان توزیع میشود، گفت: درآمد حاصله از این جشنواره صرف امور خیریه میشود.
وی گفت: در این جشنواره دانشجویان دانشگاه تبریز از استانهای آذربایجانشرقی، مازندران، گیلان، هرمزگان، لرستان، کرمانشاه، تهران، سمنان، خراسان، کردستان، ایلام، اصفهان، فارس، اردبیل آذربایجانغربی شرکت کردهاند.
سیدلو افزود: در پایان این جشنواره به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.
این جشنواره از سوی کانون دانشجویی مبین و مدیریت خدمات دانشجویی دانشگاه تبریز برگزار میشود.
انتهای پیام/ح30/ف4004