اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با حضور دانشجویان 15 دانشگاه کشور

چهارمین جشنواره دانشجویی غذاهای محلی در تبریز آغاز به کار کرد

خبرگزاری فارس: چهارمین جشنواره غذاهای محلی و سنتی دانشجویی دانشگاه تبریز همزمان با هفته خوابگاه­ها با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مدیران، اساتید و دانشجویان این دانشگاه آغاز به کار کرد.

چهارمین جشنواره دانشجویی غذاهای محلی در تبریز آغاز به کار کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مدیر خدمات دانشجویی دانشگاه تبریز صبح امروز هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد همگرایی و تقویت هویت ملی و معرفی ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور، آشنایی با فرهنگ‌های مختلف و ایجاد شور و نشاط بیشتر در بین دانشجویان و همچنین فراهم کردن مشارکت دانشجویان در تهیه و طبخ غذا و آشنایی آنان با پروسه تهیه غذا در دانشگاه عنوان کرد و گفت: جشنواره امسال با استقبال دانشجویان با برپایی 18 غرفه و ارائه چهار نوع غذای محلی در هر غرفه برگزار می­‌شود.

صادق سیدلو با بیان اینکه طی دو روز برگزاری این جشنواره بالغ بر 4 هزار و 300 پرس غذا پخت و در بین دانشجویان توزیع می­‌شود، گفت: درآمد حاصله از این جشنواره صرف امور خیریه می­‌شود.

وی گفت:‌ در این جشنواره دانشجویان دانشگاه تبریز از استان‌های آذربایجانشرقی، مازندران، گیلان، هرمزگان، لرستان، کرمانشاه، تهران، سمنان، خراسان، کردستان، ایلام، اصفهان، فارس، اردبیل آذربایجان­‌غربی شرکت کرده­‌ا‌ند.

سیدلو افزود: در پایان این جشنواره به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.

این جشنواره از سوی کانون دانشجویی مبین و مدیریت خدمات دانشجویی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود. 

انتهای پیام/ح30/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول