به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، عباس امینیزاده عصر سهشنبه در نخستین کمیسیون آرد و نان در دیدار با نانوایان سنگک با تأکید بر افزایش کیفیت نان اظهار داشت: کمیت و کیفیت نان هر دو وابسته به متولی نانوایی است و اگر نانوا از آرد باکیفیت و سیستم پخت مدرن و بهینهسازی شده استفاده کند حاصل کار نان خوب است و هم مشتری راضی میشود و هم نانوا سود مقتضی و کافی خود را میبرد.
وی خاطرنشان کرد: تعدادی از نانواها نان خوب و با کیفیت به دست مردم میرسانند و این موجب خوشحالی است، از بقیه هم انتظار داریم در این وادی گام بردارند و رضای خدا و خلق خدا را در نظر داشته باشند چون نانوایی شغل مقدس و شریفی است و دعای خیر مردم پشت سر نانوای خوب است.
فرماندار بندرعباس تصریح کرد: ما انتظار داریم نانوایان کیفیت و کمیت و بهداشت را سه مقوله مهم و تأثیرگذار در امر پخت نان بدانند و با رعایت این مسائل و اصلاح سیستم پخت رضایت مردم را کسب کنند.
انتهای پیام/آ30/ط4000