به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سعدالله رئیسساداتی عصر امروز در جلسه تعزیرات آرد و نان در گیوی اظهار داشت: هم اکنون اهالی کوثر ماهانه 150 تن آرد مصرفی دارند که با تزریق آن به نانواییها پخت و پز و عرضه نان مطلوب انجام میشود.
وی با اشاره به کیفیت پایین نان طبخ شده به دلیل پایین بودن کیفیت آرد تولیدی تصریح کرد: اداره کل غله استان باید به کیفیت آرد و کارخانههای فعال در این زمینه نظارت داشته باشد تا شهروندان با کمترین دغدغه نان مصرفی خود را تأمین کنند.
رئیسساداتی خاطر نشان کرد: نانواییها برای حضور در عرصه رقابت در بازار تولید نان با کیفیت بایستی برای تهیه آرد با کیفیت دقت و توجه لازم را داشته باشند.
این مسئول بحث آموزش نانوایان و پرداخت تسهیلات به متقاضیان این حرفه را در بهسازی نانواییها یادآور شد و اضافه کرد: از افزایش کیفیت آرد در کارخانههای تولیدکننده حمایت میکنیم و با اعمال شیوههای تنبیهی و تشویقی سعی میکنیم روند کیفیت تولید نان را مد نظر داشته باشیم.
وی از دهیاریها و بخشداریها خواست نسبت به تأمین آرد مناسب، دقت در پخت و نظارت مستمر بر فعالیت نانوایان را یادآور شد و ادامه داد: باید به طور دقیق، جدی، مستمر و تمام وقت با هدف جلب رضایت مردم از نانوایان بازرسیها انجام و تخلفات گزارش شود.
به گزارش فارس، فرماندار کوثر با قدردانی از فعالیت تعدادی از نانواییها در ایام عید نوروز در قالب کشیکهای شبانهروزی بیان کرد: هم اکنون 45 واحد نانوایی در شهرستان کوثر ارایه خدمات میکنند که امسال سعی داریم با ارزیابی بهسازی، رعایت بهداشت، کیفیت پخت، رعایت ساعت کاری و سایر دستورالعملها و وظایف مربوطه درجهبندی نانواییها را انجام دهیم.
انتهای پیام/ی20/پ3003