اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

به بهانه سالروز شهادت امیر سپهبد صیادشیرازی

دلم برای صیادم تنگ شده است

خبرگزاری فارس: دلم برای صیادم تنگ شده است، جمله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بزرگداشت امیر سپهبد شهید علی صیادشیرازی بیان فرمودند.

دلم برای صیادم تنگ شده است

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، امیر سپهبد شهید علی صیادشیرازی 23 خرداد 1323 در خانواده‌ای مذهبی در روستای کبود گنبد شهرستان درگز از توابع استان خراسان چشم به جهان گشود، صیاد پس از پایان تحصیلات ابتدایی و دبیرستان وارد دانشکده افسری و در سال 1346 موفق به اخذ دانشنامه لیسانس از آن دانشکده شد.

فعالیت در بخش‌های مختلف ارتش به ویژه در غرب کشور از جمله فعالیت‌های وی قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بود، هم‌چنین وی در سازماندهی و فعالیت نیروهای انقلابی در ارتش شاهنشاهی نقش بسزایی را ایفا کرد.

صیادشیرازی در اواخر حکومت پهلوی به دلیل اقدامات انقلابی به پیروی از دستورات امام خمینی(ره)، دستگیر و زندانی و در آستانه پیروزی انقلاب، در بهمن 1357 آزاد شد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی مأموریت اصلی شهید صیادشیرازی در جبهه‌های جنگ حق علیه باطل آغاز شد و وی با حضور در بسیاری از عملیات‌های مهم و اثرگذار کام ملت ایران را شیرین ساخت.

رشادت‌های بی‌وصف او در جبهه‌ها سبب شد که مهرماه سال 1360 به پیشنهاد رئیس شورای‌‌عالی دفاع از سوی امام خمینی(ره) به فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی منصوب شود، پس از عملیات‏های پیروزمند ثامن‌الائمه، طریق‌القدس، فتح‌المبین و بیت‌المقدس وی در 23 تیرماه 1365 در حکمی از سوی حضرت امام خمینی(ره) به عضویت ‏شورای‌‌عالی دفاع منصوب شد، حضور مقتدرانه در عملیات مرصاد ضربه مهلک دیگری بود که صیاد به همراه دلاورمردان ارتش، سپاه و بسیج به دهان استکبار و منافقان کوفتند.

پس از نائل آمدن در 18 اردیبهشت 1366 به همراه تعدادی دیگر از فرماندهان ارتش با پیشنهاد رئیس شورای‌عالی دفاع و موافقت امام خمینی(ره) به درجه سرتیپی در مهرماه سال 1368 به درخواست رئیس ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح و موافقت مقام معظم ‏رهبری و فرماندهی کل‏قوا به سمت معاونت ‏بازرسی ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح منصوب شد.

شجاعت‌ها و دلاورمردی‌های صیادشیرازی به حدی بود که دشمنان اسلام و نظام اسلامی حتی سال‌ها پس از انجام عملیات‌های پیروزمندانه صیادشیرازی در پهنه غربی کشور نتوانستند این شکست‌ها را تحمل کنند و سرانجام در صبح روز شنبه 21 فروردین‌ماه 1378 در حوالی منزلش در لباس مبدل او را به شهادت رساندند، روحش شاد و یادش گرامی باد.

آری امروز همه دلسوزان اسلام و انقلاب اسلامی دلهایشان برای کبوتر والایی چون صیادشیرازی تنگ شده است.

شهیدانی که با جان‌فشانی خود عزت و آزادی را برای این مرز و بوم به ارمغان آورده‌اند.

انتهای پیام/س10/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول