به گزارش خبرگزاری فارس از دیلم عبدالحسین ناصری صبح امروز در آیین تجلیل از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اظهار داشت: با پیگیریها و تلاشهای ارزنده کارکنان شبکه 99 درصد از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان دارای معیار بهسازی شدند.
وی تصریح کرد: باید برای رسیدن به معیار بهداشتی برنامههای مداخلهای طراحی و اجرا کنیم.
ناصری بیان کرد: تحقق این امر نیاز به برنامهریزی، آموزش و اطلاعرسانی گسترده به صنوف و پیگیری و پایش مستمر بازرسان بهداشت محیط دارد.
وی ادامه داد: در سال آینده پرسنل بهداشت محیط باید برای بهداشتی کردن اماکن فروش و عرضه مواد غذایی و ارتقای این شاخص تلاش کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دیلم بر رعایت نظم و انضباط در اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تاکید کرد.
ناصری حضور به موقع در محل کار، پوشیدن کاور مناسب،اجرای به موقع کشیکها طبق برنامه، داشتن پوشش بازرسین مرد و زن در حین بازدید، گزارشنویسی در پایان هر کشیک را از نکات مهم و برجسته و مورد توجه برای بازرسین عنوان کرد.
وی یادآور شد: بازرس جدید در ابتدای کشیک روزانه باید گزارش بازرس قبلی را مطالعه و مشکلات و نکات قابل توجه را پیگیری کند.
ناصری از بازرسین طرح بسیج سلامت نوروزی خواست بیشتر وقتشان را روی کارهایی که قادر به انجام آن در زمان کشیک هستند صرف کنند و یادآوری و تذکر دادن به متصدیان و گزارشنویسی در حین بازرسی را فراموش نکنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دیلم همچنین خواستار نظارت کارشناسان ستادی بر کار بازرسین بهداشت محیط و پیگیری گزارشهای ارسالی آنان و ارسال پسخوراند به بازرسین شد.
در پایان این نشست با اهدای جوایزی از سوی رئیس شبکه از پرسنل بهداشت محیط شهرستان تقدیر شد.
انتهای پیام/صا10/د1000