نادر نیکپرست امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار داشت: طی اجرای این طرح مأموران بهداشتی بر عرضه و تولید مواد غذایی در سطح رستورانها، اغذیه فروشیها، شیرینی فروشیها و ... نظارت بهداشتی دارند.
به گفته وی، این طرح به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا به اجرا در میآید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح از تمام توان عوامل بهداشتی در سطح شهرستانهای استان بهره گیری و استفاده خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه نظارت بر بهداشت در تمام اماکن اعمال خواهد شد، افزود: این نظارتها در سطح بازارچههای نوروزی نیز انجام و واحدهای حاضر در این نمایشگاهها باید آمادگی لازم را در این زمینه داشته باشند.
نیکپرست تصریح کرد: طی سالهای گذشته به خاطر حضور بازرسان بهداشت در این نمایشگاهها و بعضاً تذکرات مشکلاتی به وجود میآمد، از این رو کارشناسان بهداشتی برای تأمین امنیت بهداشتی از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذار نخواهند کرد.
خراسان شمالی در مسیر دو قطب زیارتی شرق کشور مشهد مقدس و قطب سیاحتی شمال قرار دارد.
بر اساس آمار سال گذشته بیش از سه میلیون زائر و مسافر نوروزی از خراسان شمالی دیدن و گذر کردند.
انتهای پیام/و30/ژ1001