اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون دانشکده علوم پزشکی نیشابور:

جشنواره نان و شیرینی سنتی در نیشابور برگزار شد

خبرگزاری فارس: معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: جشنواره نان و شیرینی سنتی در بین داوطلبان سلامت در دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.

جشنواره نان و شیرینی سنتی در نیشابور برگزار شد

محمدجعفر صادقی در حاشیه این جشنواره در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار داشت: در این جشنواره 290 مورد نان و شیرینی خانگی، تافتون، قلفی، کیک، قطاب و حلوا توسط 290 داوطلب سلامت تهیه شده است.

صادقی افزود: این مسابقه در چهار گروه نان، شیرینی، حلوا و کیک برگزار شد که در هر گروه 10 نفر به ‌عنوان نفرات برگزیده معرفی و تجلیل شدند.

وی تأکید کرد: شاخص‌های برگزیده شدن این خوردنی‌ها، زیبایی، طعم و مواد بکارگیری شده براساس الگوهای بهداشتی بوده است.

وی گفت: استفاده کم‌تر از رنگ‌های مصنوعی، شیرینی‌ها و قند‌های تصفیه شده و روغن‌های جامد از دیگر شاخص‌های ساخت این نان و شیرینی‌ها است.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: در این مسابقه استفاده از قند‌های طبیعی و روغن‌های گیاهی هم‌چون زیتون تأیید شده است.

معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور هدف از برگزاری این مسابقه را احیای سنت‌های قدیمی و ایجاد رقابت و شادی در بین داوطلبان سلامت نیشابور عنوان کرد.

صادقی یادآور شد: از 140 هزار رابط سلامت کشور 3 هزار رابط سلامت در نیشابور فعال هستند.  

انتهای پیام/س20/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول