محمدجعفر صادقی در حاشیه این جشنواره در گفتوگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار داشت: در این جشنواره 290 مورد نان و شیرینی خانگی، تافتون، قلفی، کیک، قطاب و حلوا توسط 290 داوطلب سلامت تهیه شده است.
صادقی افزود: این مسابقه در چهار گروه نان، شیرینی، حلوا و کیک برگزار شد که در هر گروه 10 نفر به عنوان نفرات برگزیده معرفی و تجلیل شدند.
وی تأکید کرد: شاخصهای برگزیده شدن این خوردنیها، زیبایی، طعم و مواد بکارگیری شده براساس الگوهای بهداشتی بوده است.
وی گفت: استفاده کمتر از رنگهای مصنوعی، شیرینیها و قندهای تصفیه شده و روغنهای جامد از دیگر شاخصهای ساخت این نان و شیرینیها است.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: در این مسابقه استفاده از قندهای طبیعی و روغنهای گیاهی همچون زیتون تأیید شده است.
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور هدف از برگزاری این مسابقه را احیای سنتهای قدیمی و ایجاد رقابت و شادی در بین داوطلبان سلامت نیشابور عنوان کرد.
صادقی یادآور شد: از 140 هزار رابط سلامت کشور 3 هزار رابط سلامت در نیشابور فعال هستند.
انتهای پیام/س20/ط4000