به گزارش خبرگزاری فارس از نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان قم، جعفر فرشچی بابیان اینکه بر اساس اعلام نیاز واحدهای صنعتی، دوره آموزشی آشنایی و مستند سازی در استانداردهای HACCP8 iso 22000 برگزار شد، اظهار داشت: این دوره با همکاری شرکت پیشیران صنعت تهران در مجتمع فرهنگی شکوهیه برپا شد.
وی با اشاره به اینکه رعایت این استاندارد برای واحدهای صنعتی الزامی است، تصریح کرد: یکی از دلایل استقبال جهانی از استاندارد ایمن و بهداشت مواد غذایی بروز بیماریهای ناشناخته است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم گفت: اهمیت نقش غذا در جامعه و افزایش آگاهی مصرف کنندگان نسبت به خطراتی که مواد غذایی ناسالم میتواند داشته باشد.
وی افزود: این استاندارد بین المللی بیانگر الزاماتی برای تضمین ایمنی غذا در زنجیره غذا است که از ترکیب عناصر کلیدی بهره میگیرد و این در حالی است که یکی از دغدغههای اصلی مصرف کنندگان و تولید کنندگان استاندارد HAccp و خطراتی است که مواد غذایی ناسالم میتواند در سلامت جامعه نقش مخرب داشته باشد.
گفتنی است در این دوره آموزشی بیش از 60 نفر از کار شناسایی مواد غذایی واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی استان قم حضور داشتند.
انتهای پیام/غ30