به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، به نقل از دانشکده پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان خلخال، عقیل حبیبی پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز به کار نخستین آموزشگاه بهداشت صاحبان صنوف و کسبه خلخال اظهار داشت: این آموزشگاه با هدف جلب مشارکت مردم و گیرندگان اصلی خدمات بهداشتی ایجاد میشود.
رئیس دانشکده پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان خلخال افزایش سطح آگاهیهای بهداشتی متصدیان مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، بهداشتی ونیز شاغلان در اماکن عمومی و همچنین ارتقا سطح ایمنی مواد غذایی و بهبود کیفیت خدمات بهداشتی در سطح اماکن عمومی جلوگیری از فساد حجم بالایی از مواد غذایی و هدر رفتن آن به لحاظ گذشت تاریخ مصرف و ممانعت از بروز و اشاعه انواع بیماریها در منطقه و در نهایت پیشگیری از خسارات جانی و مالی به مردم و کشور را از دیگر اهداف راهاندازی این آموزشگاه ذکر کرد.
حبیبی خاطرنشان کرد: گیرندگان آموزش در این آموزشگاه متصدیان و شاغلان خواربار فروشی، سوپرمارکتها، غذاخوریها، ساندویچیها، کبابیها، میهمانپذیرها، استخرها، نانواییها، قهوه خانهها و کارگاههای تولید موادغذایی هستند.
این مسئول بیان داشت : مدت آموزش برای افرادی که با مواد غذایی سروکار دارند 38 ساعت و برای متصدیان اماکن عمومی 28 ساعت در نظر گرفته شده که شرکتکنندگان در این دورههای آموزشی در پایان گواهینامه پایان دوره از آموزشگاه دریافت خواهند کرد.
رئیس دانشکده پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان خلخال یادآور شد: این گواهینامهها به مدت 3 سال اعتبار داشته و در سراسر کشور معتبر و قابل استفاده میباشد.
حبیبی سرفصلهای دورههای آموزشی را اسلام و بهداشت، کلیات بهداشت عمومی و فردی ، قوانین مرتبط با بهداشت اماکن عمومی، ایمنی کار و راهکارهای پیشگیری از حوادث و سوانح محیط کار، بهداشت موادغذایی، آشنایی با بیماریهای پوستی، بهداشت آ ب و فاضلاب، بیماریهای مشترک انسان و دام، کمکهای اولیه و روشهای گندزدایی محیط کار اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، وی در پایان سخنان خود خواستار همکاری اداره صنعت معدن و تجارت و نیز مجمع امور صنفی با این آموزشگاه در معرفی کسبه و اصناف شهرستان برای گذران دورههای آموزشی شد.
انتهای پیام/صا10