اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی:

برای هوشمندسازی هر کلاس بیش از 2 میلیون تومان اعتبار نیاز است

خبرگزاری فارس: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی گفت: رقم مطلوب برای هوشمندسازی هر کلاس، طبق برآورد سازمان نوسازی مدارس کشور، 2 میلیون و 700 هزار تومان است.

برای هوشمندسازی هر کلاس بیش از 2 میلیون تومان اعتبار نیاز است

محمدتقی فخریان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: در نظر داریم برای هوشمندسازی مدارس در استان خراسان مناقصه برگزار کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی افزود: در استان خراسان‌رضوی مدارس سم‌پاد ناحیه یک هوشمند است و مدارس غیردولتی هم هوشمند شده است.

فخریان ادامه داد: مدارس شاهد و سم‌پاد در اولویت تجهیز است تا در ردیف اعتبارات و مناقصه‌ها قرار بگیرد و شارژ اعتبار انجام شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی گفت: پیرو تفاهمنامه با مخابرات کشور آموزش و پرورش تصمیم دارد در برنامه حداکثر دو ساله هوشمندسازی و تأمین تجهیزات مورد نیاز برای این امر را تکمیل و مدارس هوشمند را در اختیار دانش‌آموزان قرار دهد.

فخریان افزود: پیرو تفاهمنامه کشوری، با مخابرات استان توافق شده است که مدارس استان و نیز مدارس در روستاهای بزرگ به اینترنت ملی وصل شوند.

وی گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال تحصیلی 91-90 حداقل 40 درصد از مدارس را به تجهیزات هوشمندسازی مجهز می‌کنیم که این تجهیزات شامل دیتا، کامپیوتر و تخته هوشمند است.

فخریان اظهارداشت: دو نگاه به آموزش و پرورش  و تجهیزات مدارس وجود دارد، یک نگاه به تجهیرات مدارسی است و نگاه دیگر به تحول آموزشی و پرورشی است.

وی گفت: مدرسه ما نه در سطح استان، بلکه باید در جایگاه مدارس برتر در خاورمیانه از نظر امکانات رسانه‌ای و تجهیزات هوشمندسازی باشد.

فخریان افزود: حوزه دوم، تولید محتواهای آموزشی است که از این مبانی برای تولید محتوای الکترونیک استفاده کرد و این تولیدات الکترونیکی آموزشی را در اختیار مدارس قرار داد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی اظهارداشت: بر این اساس جشنواره محتوای الکترونیکی برای تولید محتوای الکترونیکی آموزشی برای دانش‌آموزان و معلمان در نظر گرفته شده است.

فخریان گفت: بیشتر مدارس غیردولتی و نمونه مجهز به تجهیزات هوشمند هستند و از این نرم‌افزارهای محتوای الکترونیکی برای تدریس استفاده می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی اظهار داشت: در این راستا گردهمایی‌های مشترک با مدیران مدارس به منظور تبیین سند و راهکارهای اجرایی و کارگاه‌های آموزشی برگزار شده است.

فخریان گفت: 38 جلسه تجمعی در سطح شهرستان‌های استان برای تبیین سند تحول داشتیم چرا که وظیفه اصلی ما، تبیین سند به عنوان اصلی‌ترین موضوع است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی اظهارداشت: بر این اساس وزارت آموزش و پرورش 16 ساعت دوره آموزش ضمن خدمت برای همکاران فرهنگی و نیز برگزاری آزمون سراسری و حضوری پیش‌بینی کرده است تا معلمان به خوبی این سند را مطالعه کنند و نسبت به اجرایی ‌شدن آن آماده باشند.

وی افزود: معرفی سند تحول بنیادین مرحله به مرحله نسبت به اجرای سند ابلاغ صورت می‌گیرد و ما در حال‌حاضر در مرحله اجرای مهم‌ترین بخش آن هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی افزود: در برنامه‌هایی که در نظر گرفته شده است تا در جمع فرهنگیان، اولیا و دانش‌آموزان برای اجرایی کردن این سند و نظام 3-3-6 با آرامش این نظام را استقرار دهیم.

انتهای پیام/م10/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول