الهام فرهادی در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در راستای ارتقای سطح کیفی نان، آموزشهای لازم را به بازرسان معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت و بازرسی اصناف در کرمانشاه و شهرستانهای تابعه ارائه کرد.
وی اضافه کرد: این کارگاه آموزشی در قالب شش ساعت آموزش تئوری و عملی با حضور 50 نفر از بازرسان برگزار شد.
مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: بازرسان فرایند تولید و پخت نان، اصول اولیه شناخت نان با کیفیت و روشهای تشخیص نان سالم را در این کارگاه آموزشی فرا گرفتند.
فرهادی تصریح کرد: در این کارگاه آموزشی بازرسان همچنین با انواع گندم، الک کردن آرد، فرآیند تخمیر و مراحل آن، مخمرها و روشهای استفاده از آن، بهبود دهندهها و مواد افزودنی مجاز آشنا شدند.
مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: ویژگیهای نان باکیفیت، ارزیابی کیفی آرد به لحاظ رطوبت، تازگی و رنگ، انواع نان، بافت نان و نحوه تشخیص جوش شیرین در خمیر از طریق ارزیابی مشاهدهای از دیگر مباحثی بود که بازرسان آموختند.
وی در پایان گفت: برگزاری این قبیل کارگاهها نقش موثری در بهبود کیفیت نان در سطح استان کرمانشاه خواهد داشت.
انتهای پیام/م30
اخبار مرتبط
-
پادگانهای کرمانشاه آموزشهای فنی و مهارتی را فرا میگیرند
-
ارائه 70 درصد مهارتهای فنی و حرفهای از طریق آموزشگاههای آزاد
-
4940 پرونده تسهیلات مشاغل خانگی در فنی و حرفهای خوزستان تشکیل شد
-
راهاندازی مراکز جدید فنی و حرفهای در استان زنجان
-
سند راهبردی فنی و حرفهای تدوین شده است
-
4 میلیارد ریال برای تجهیز کارگاههای فنیوحرفهای اختصاص یافت
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.