اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در کارگاهی آموزشی

بازرسان اصناف فرایند پخت نان را فرا گرفتند

خبرگزاری فارس: مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه گفت: بازرسان اصناف استان در کارگاه آموزشی با فرایند تولید و پخت نان آشنا شدند.

بازرسان اصناف فرایند پخت نان را فرا گرفتند
الهام فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان در راستای ارتقای سطح کیفی نان، آموزش‌های لازم را به بازرسان معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت و بازرسی اصناف در  کرمانشاه و شهرستان‌های تابعه ارائه کرد.
وی اضافه کرد: این کارگاه آموزشی در قالب شش ساعت آموزش تئوری و عملی با حضور 50 نفر از بازرسان برگزار شد.
مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: بازرسان فرایند تولید و پخت نان، اصول اولیه شناخت نان با کیفیت و روش‌های تشخیص نان سالم را در این کارگاه آموزشی فرا گرفتند.
فرهادی تصریح کرد: در این کارگاه آموزشی بازرسان همچنین با انواع گندم، الک کردن آرد، فرآیند تخمیر و مراحل آن، مخمرها و روش‌های استفاده از آن، بهبود دهنده‌ها و مواد افزودنی مجاز آشنا شدند. 
مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: ویژگی‌های نان باکیفیت، ارزیابی کیفی آرد به لحاظ رطوبت، تازگی و رنگ، انواع نان، بافت نان و نحوه تشخیص جوش شیرین در خمیر از طریق ارزیابی مشاهده‌ای از دیگر مباحثی بود که بازرسان آموختند.
وی در پایان گفت: برگزاری این قبیل کارگاه‌ها نقش موثری در بهبود کیفیت نان در سطح استان کرمانشاه خواهد داشت.
انتهای پیام/م30
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول