اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون اداره‌کل میراث فرهنگی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

فعالیت 50 نفر از زندانیان شهرکرد در بخش صنایع دستی

خبرگزاری فارس: سرپرست معاونت صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از 50 نفر از زندانیان زندان شهرکرد در بخش صنایع دستی فعالیت می‌کنند.

فعالیت 50 نفر از زندانیان شهرکرد در بخش صنایع دستی
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، مهرداد رئیسی عصر امروز در نشست با مسئولان زندان شهرکرد اظهار داشت: زندانیان به صورت خود جوش اقدام به کارهای صنایع دستی در رشته‌های معرق، منبت، گلیم، مروارید بافی و خاتم کرده‌اند.
وی با بیان اینکه تفاهم‎نامه‌ای بین دو دستگاه اداره‌کل زندان‎ها و اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان امضا شده، بیان داشت: در این تفاهمنامه مقرر شده که ارایه آموزش‌های صنایع دستی، مشارکت دادن تولیدات زندانیان در نمایشگاه و صدور کارت شناسایی از طرف این اداره‎کل صورت پذیرد.
رئیسی با اشاره به اینکه افراد واجدالشرایط می‌توانند از بیمه هنرمندان و تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند، افزود: اصلاح بزهکاران، مجرمان و زندانیان و در نهایت اصلاح جامعه از مهم‌ترین اهداف ما به شمار می‌رود.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در حال حاضر افزون بر 2 هزار و 500 هزار نفر هنرمند و صنعتگر در سطح کشور داریم که از طریق فروش صنایع دستی امرار و معاش می‌کنند.
وی از مهم‌ترین اقدامات در سال‌جاری را اشتغالزایی یک هزار و 650 نفر صنعتگر صنایع دستی در سطح استان دانست و افزود: آموزش‌های صنایع دستی در سطح استان به صورت رایگان انجام می‌شود.
رئیسی کاربردی کردن صنایع‌دستی بومی و قدیمی به‌عنوان یک سبد خانوار را از مهم‌ترین اهداف اجرایی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل برشمرد و گفت: تلفیقی کردن صنایع‌دستی قدیم به جدید با حفظ هویت و اصالت، ایجاد پیوند بین صنایع‌دستی با دانشگاه هنر، ارائه آموزش‌های لازم در راستای ایجاد اشتغال و درآمدزایی از دیگر این اهداف به‌شمار می‎رود.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهار محال و بختیاری از فعالیت 26 رشته هنری در این استان خبر داد و افزود: گلیم‌بافی، مینیاتورسازی، سرمه‌دوزی، خیاطی لباس مردانه و زنانه بختیاری، طراح نقشه فرش، کیف دوزی، معرق کاری، قلمزنی، سازنده تار، سفالگری، خاتم کاری از جمله زمینه‌های فعالیت این هنرمندان است.
وی با بیان اینکه از بخش صنایع دستی با توجه به قابلیت‌هایش حمایت لازم انجام می‌شود، تصریح کرد: بی‌شک رشته‌های بومی ریشه در فرهنگ غنی هر قوم و به‌طور اخص این استان دارد و پرداختن به آنان در اصل اشاعه یکی از عناصر مهم فرهنگی است.
رئیسی خاطرنشان کرد: بر همین اساس ماندگاری صنایع‌دستی را در توجه و گسترش به رشته‌های بومی، صنعتی و آموزش صحیح رشته‌های آموزشی می‌توان جستجو کرد.
وی اشتغالزایی را هدف اصلی طرح‌های صنایع دستی اعلام کرد و گفت: حمایت از صنعتگران و هنرمندان برای ایجاد شغل از دیگر اهداف به شمار می‎رود.
انتهای پیام/ش10
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول