اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس جهاد کشاورزی شوشتر خبر داد:

توزیع 900 تن کود اوره بین کشاورزان شوشتری

خبرگزاری فارس: رئیس جهاد کشاورزی شوشتر از توزیع 900 تن کو شیمیایی اوره بین کشاورزان کلزا کار این شهرستان خبر داد.

توزیع 900 تن کود اوره بین کشاورزان شوشتری
نادر پوررکنی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: در سال جاری تنها 900 تن کود اوره برای کلزاکاران شهرستان شوشتر اختصاص داده شده است که در آینده نزدیک بین آن‌ها توزیع می‌شود.
وی افزود: این میزان کود در شرایط کنونی در انبارهای اداره جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر در حال نگهداری است و برای توزیع آن‌ها مشکلی وجود ندارد.
وی با اشاره به کشت‌های تازه‌ای که در این شهرستان انجام شده است، افزود: در سطح شهرستان شوشتر در هفته‌های گذشته بیش از 500 هکتار باقلا، 250 هکتار سیب زمینی و 70 هزار هکتار صیفی‌جات کشت شده است.
پوررکنی تاکید کرد: در ماه‌های گذشته کشت پاییزه گندم آبی در این شهرستان آغاز شده است و تا کنون بیش از 40 هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت گندم آبی رفته است.
وی افزود: در ماه‌های گذشته بیش از 16 هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت دیم رفته است و با توجه به بارندگی‌های اخیر شرایط برای کشت دیم در این شهرستان بسیار مناسب است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برداشت محصول ماش از مزارع شهرستان شوشتر آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه در سال‌جاری محصول ماش در شهرستان شوشتر افزایش چشم‌گیری خواهد داشت، بیان کرد: در سال جاری پیش بینی افزایش 20 درصدی در محصول ماش شهرستان شوشتر ایجاد شده است.
وی با تاکید بر اینکه محصول ماش در شهرستان شوشتر در سطح وسیعی از مزارع کشت شده است، تصریح کرد: این محصول در سطح 5 هزار و 691 هکتار از اراضی زراعی شهرستان کشت شده است.
پوررکنی با اشاره به اینکه متوسط برداشت ماش در مزارع شوشتر بسیار زیاد است، خاطر نشان کرد: متوسط برداشت ماش در هر هکتار 800 کیلوگرم است.
وی تاکید کرد: از سطح مذکور 45 هزار و 550 تن ماش برداشت شود که نسبت به سال زراعی گذشته حدود 20 درصد افزایش خواهد داشت.
وی به خدمات ارائه شده به ماشکاران اشاره کرد و افزود: توزیع 284 تن کود اوره، کودهای ریز مغذی و سموم کم خطر شیمیایی از جمله خدماتی است که این مدیریت در اختیار کشاورزان منطقه قرار داده است.
پوررکنی افزود: 3 هزار کیلوگرم بذر شبدر برسیم اصلاح شده در سطح 150 هکتار جهت کشت علوفه سال جاری کشت شده است که پیش بینی می‌شود کشت فوق به 250 هکتار افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: برداشت محصول لوبیای سبز آغاز شده که این محصول در سطح 8 هزار و 250 هکتار کشت شده است.
وی با اشاره به کشت پاییزه در سطح شهرستان شوشتر بیان کرد: کشت محصولات پاییزه در سطح مزارع شهرستان شوشتر اعم از سیب زمینی، پیاز و گندم به صورت دیم و آبی در شوشتر آغاز شده است.
در کشت جدید ذرت در سطح شهرستان شوشتر ذرت دانه‌ای در بیش از 3هزار هکتار از اراضی کشاورزی شوشتر کاشته شده است.
وی با اشاره به کشت ذرت علوفه ای در شوشتر گفت: در سال جاری به میزان 3 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شوشتر نیز زیر کشت ذرت علوفه ای رفته است.
پوررکنی با اشاره به کشت محصولات پاییزه گفت: در سال جاری 30 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شوشتر زیر کشت محصولات پاییزه رفته است.
وی با اشاره به توزیع ذرت علوفه ای در شوشتر گفت: 4 هزار و 550 تن ذرت علوفه ای در سال زراعی  جاری به ارزش یک میلیارد و 141 میلیون ریال در راستای کمک به تولید اقتصادی دامداری‌ها تحویل دامداران شهرستان گردید.
پوررکنی حفظ کیفیت علوفه و جلوگیری از کاهش مواد مغذی و کاهش هزینه های تولیدات دامی با استفاده از منابع علوفه ای ارزان قیمت را از جمله اهداف توزیع علوفه بین دامداری‌ها ذکر کرد.
وی افزود همچنین 3 هزار و 100 قطعه نیمچه مرغ بومی به صورت رایگان بین روستاییان این شهرستان توزیع شد.
وی گفت: احیای سنت پرورش مرغ بومی ،استفاده بهینه از منابع غذایی مازاد و غیر قابل مصرف موجود ،افزایش جمعیت مرغ بومی ،تأمین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز خانوارهای روستایی و توسعه کارهای جنبی و افزایش درآمد روستائیان از جمله اهداف توزیع نیمچه بومی است.
انتهای پیام/غ10
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول