اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر تعاون روستایی آذربایجان غربی:

توسعه تعاونی‌ها افزایش اشتغال را در پی دارد

خبرگزاری فارس: مدیر تعاون روستایی آذربایجان غربی گفت: توسعه فعالیت تعاونی‌ها در ایجاد فرصت‌های شغلی تاثیر مطلوبی و موجب افزایش اشتغال می‌شود.

توسعه تعاونی‌ها افزایش اشتغال را در پی دارد
علی شایان مهر امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ارومیه، اظهار داشت: ارتقای سطح سواد بین مردم به ویژه ساکنان مناطق روستایی اعم از زن و مرد همچنین توسعه دادن تعاونی‌ها در ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب تاثیر بسزایی بر جای می‌گذارد به ویژه اینکه آموزش‌های متناسب با نیازهای جامعه باید به آنها ارائه شود.
وی افزود: امروزه سطح سواد میان روستاییان حتی زنان و دختران تا حد زیادی بالا است لذا با توجه به اینکه علاوه بر کسب مدارج علمی بالا به کار جمعی و گروهی علاقه‌مند هستند امکانات اشتغال‌زایی برای خود با حمایت دولت فراهم می‌کنند.
این مسئول به تاثیر تشکیل تعاونی در ایجاد امکانات ارتزاق برای خانواده‌ها اشاره کرد و گفت: برای نقش‌آفرینی موثر بانوان روستایی در توسعه، همواره باید برای اعضا و ارکان تعاونی دوره‌های آموزشی مدیریتی و توسعه‌ای در سنوات مختلف راه‌اندازی کرد.
وی ادامه داد: علاوه بر آموزش‌های تخصصی باید آموزش‌های ترویجی برای بهینه‌سازی تولید و افزایش عملکرد واحد‌های مختلف برای استفاده کردن بانوان برگزار شود تا آنها با بهره‌گیری از علم روز و استانداردهای کنونی به فعالیت در بخش‌های مختلف اعم از کشاورزی، دامپروری، قالیبافی و ... روی آورند.
شایان‌مهر با بیان اینکه روحیه کار جمعی و راه‌اندازی تعاونی در جامعه باید نهادینه شود، ادامه داد: شرکت‌های تعاونی اگر بر مبنای ظرفیت روستا در حوزه‌های کشت غلات، نباتات صنعتی، سبزیجات‌، صیفی‌جات، باغ میوه و انگور راه‌اندازی شود در توسعه روستاها و ایجاد امکان اشتغال تاثیر خوبی بر جای می‌گذارد.
این مسئول به فعالیت یک تعاونی موفق در روستای چنقرالوی پل اشاره کرد و گفت: شرکت تعاونی مذکور با عزم جدی اعضای آن، حمایت مالی دولت و پشتکار مردم روستا فعالیت خود را آغاز کرد به طوری که هم‌اکنون فعالیت‌های مطلوب و تاثیرگذار در همه زمینه‌ها دارد.
این مسئول با بیان اینکه یکی از زیرمجموعه‌های موفق این شرکت تعاونی کارگاه بسته‌بندی عسل است، تصریح کرد: ماشین‌آلات و ابزار کارهای موردنیاز کارگاه از شرکت "ایران کندو" خریداری شد به طوری که هم‌اکنون این کارگاه از تولیدکننده‌های عمده عسل در منطقه و آذربایجان غربی قلمداد می‌شود پس از گذراندن مراحل مختلف، در قالب ظروف شیشه‌ای نیم یا یک کیلویی اتیکت‌دار به بازار مصرف برای استفاده کردن خریداران عرضه می‌شود.
این مسئول کارگاه قند خردکنی را یکی دیگر از بخش‌های فعال این شرکت تعاونی عنوان کرد و گفت: در حوزه فعالیت‌های خدماتی و تولیدی کارگاه قند خردکنی این شرکت فعالیت خوب و چشم‌گیری دارد به طوری که علاوه بر تولید و عرضه محصول مناسب برای تعدادی از جوانان فرصت‌های شغلی مناسب فراهم شده است.
مدیر تعاونی روستایی آذربایجان غربی مهم‌ترین حوزه اقتصادی استان، کشاورزی دانست و بیان کرد: کشاورزی علاوه بر کشت و زرع زیرمجموعه‌های زیادی دارد که باید با هدف توسعه استان و فراهم کردن امکانات کسب حلال برای جوانان در راستای بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها گام‌های بلندی برداشته شود و مشکلات احتمالی نیز با همفکری و یاری تنگاتنگ مردم و مسئولان به تدریج از سر راه برداشته شود.
انتهای پیام/ح20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول