اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل ارشاد مازندران:

مساجد بین راهی متولی شناخته شده ندارد

خبرگزاری فارس: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: مساجد بین راهی متولی شناخته شده ندارد.

مساجد بین راهی متولی شناخته شده ندارد
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حجت‌ا‌لاسلام عباسعلی ابراهیمی ظهر امروز در جلسه ماهانه  شورای اقامه نماز استان مازندران اظهار داشت: ترویج فرهنگ نماز انگیزه مقدسی است که مورد توجه باری تعالی قرار می‌گیرد.
وی تصریح کرد: برای تبلیغ و ترویج فرهنگ نماز باید بانیان اصلی بیش از دیگران دغدغه داشته باشند و برای ترویج مناسب فرهنگ نماز منویات ائمه را الگو خود قرار دهیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به اجلاسیه بیستم نماز در بوشهر اشاره کرد و خاطرنشان کرد: همه ما موظف هستیم دغدغه رهبری در راستای ترویج فرهنگ نماز را جدی و به آن عمل کنیم.
این مسئول به دیدار مردم کرمانشاه با رهبر انقلاب اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: مردم پایبندی خود را به اسلام و انقلاب بارها ثابت کردند و این وظیفه کارگزاران نظام را سنگین‌تر می‌کند زیرا مردم پایبندی به ولایت فقیه را جزء فرهنگ اصلی اسلام می‌دانند و به آن عمل می‌کنند.
ابراهیمی با بیان اینکه دشمن با انواع انحرافات قصد تخریب نماز و فرهنگ آن در جامعه ما دارد، تاکید کرد: باید فرهنگ نماز و دین به صورت کاربردی در جامعه احیا شود.
وی با انتقاد از برخی کسانی که فکر می‌کنند مسجد و نماز تنها مربوط به سالخوردگان و بازنشسته‌ها است، یادآور شد: دست‌اندرکاران حوزه نماز باید دین را به معانی واقعی وارد جامعه کنند و تنها بعضی‌ها دین را فقط برای توصیه اخلاقی نبینند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تاکید کرد: برای ترویج دین باید ذهن‌ها ساخته شود و از ایده‌ها مناسب برای ترویج دین و فرهنگ نماز بکارگیری کنیم.
وی ادامه داد: پاسخ دادن به سئوالات ذهنی جوانان از مواردی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و حضور عالمان دینی باید در مدارس به صورت جدی‌تر پیگیری شود.
این مسئول با بیان اینکه نقش تاثیرگذار عالمان دینی را در دانشگاه‌ها نباید نادیده گرفت، افزود: ترویج فرهنگ دینی تنها با همت مسئولان استانی امکان‌پذیر است.
ابراهیمی وجود ماهواره و اینترنت در منازل را به عنوان میهمان ناخوانده مخرب فرهنگ عنوان و اضافه کرد: در برنامه‌ریزی خود برای مبارزه با مهمان ناخوانده مخرب فرهنگی باید برنامه‌ای تدوین شود که جلوی انحرافات از قبل برنامه‌ریزی شده دشمنان را بگیرد.
وی خواستار استفاده از ظرفیت مساجد برای ترویج فرهنگ نماز شد و بیان داشت: برگزاری تنها نماز جماعت نمی‌تواند پاسخگو نیازهای فرهنگی جامعه شود بلکه در مساجد باید به مسائل مختلف دینی نیز پرداخته شود.
این مسئول نبود اطلاعات مساجد استان را یکی از دلیل عدم استفاده بهینه از ظرفیت مساجد خواند و بیان داشت: در برخی از مساجد روستاها در سال حتی یک بار نیز رنگ روحانی را به خود ندیده‌اند و فقدان روحانی در مساجد روستاها خود یک ضعف فرهنگی به حساب می‌آید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به نقش تاثیرگذار حوزه علمیه در ترویج فرهنگ نماز در اقصی نقاط جهان بیان داشت: حوزه‌های علمیه رویکرد تربیت امامان جماعت را نیز در برنامه درسی خود داشته باشند و امامان جماعتی را تربیت کنند که مساجد تحت اختیار خود را به خوبی مدیریت کنند.
این مسئول در ادامه با اشاره به مسافرخیز بودن مازندران خواستار افزایش اعتبارات فرهنگی برای احیای فرهنگ نماز شد و گفت: استانی که سالانه 15 میلیون مسافر در آن وارد می‌شوند بسیاری از مساجد بین راهی آن با وضعیت نامناسبی اداره می‌شود.
وی ادامه داد: مساجد بین راهی مازندران متولی شناخته شده ندارد و به همین دلایل در مدیریت مسجد بین‌راهی با چالش جدی مواجه هستیم.
ابراهیمی با اعلام اینکه آموزش خادمان مساجد در فرهنگ‌سازی دین نقش اثرگذار دارد، اذعان داشت: در بیمه خادمان مساجد نیز با مشکل جدی مواجه هستیم.
این مسئول در پایان خواستار بکارگیری جوانان در مدیریت مساجد شد.
انتهای پیام/ن۲۰
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول