به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از جهادکشاورزی خوزستان، محمد مشکورزاده اظهار داشت: در این مدت 24 هزار و 353 تن گوشت مرغ و 30 هزار 257 تن گوشت قرمز در استان خوزستان تولید شده است که این میزان تولید نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود 1.2 درصد افزایش نشان میدهد.
وی افزود: با توجه به جمعیت 4.5 میلیون نفری استان و مصرف سرانه گوشت مرغ و گوشت قرمز، سالانه 121 هزار و 689 تن گوشت مرغ و 67 هزار و 605 تن گوشت قرمز مورد نیاز است.
مشکورزاده تصریح کرد: با توجه به تولید 56 هزار 756 تن گوشت مرغ و 63 هزار و 850 تن گوشت قرمز در استان، سالانه 64 هزار و 633 تن گوشت مرغ و 3 هزار و 755 تن گوشت قرمز کسری وجود دارد که از سایر استانها تامین میشود.
وی از جمله راهکارهای تامین کمبود گوشت مرغ و گوشت قرمز استان را سرمایه گذاری، افزایش و توسعه تعداد واحدهای تولیدی، تامین تسهیلات اساسی واحدها، تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای موجود، خرید تضمینی تولیدات دام و طیور و بهینه سازی واحدهای تولیدی ذکر کرد.
انتهای پیام/غ30
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.