به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، جعفر عطارباشی ظهر امروز در دومین سمینار ترویج مصرف گوشت بدون آنتیبیوتیک در مشهد اظهار داشت: برگزاری این سمینار فرهنگسازی تولید و مصرف محصولات سالمتر برای داشتن جامعهای سالمتر است و اطلاع رسانی به دستاندرکاران کشتار و توزیع مرغ گوشتی استان و توجیه روش کار اجرایی طرح، برای افزایش تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک به عنوان دیگر هدف برگزاری این سمینار است.
وی افزود: در کشورهای توسعه یافته، شرایط بسیار سختی برای اطمینان از سلامت فرآودههای خام دامی وارداتی از جنبه باقیماندههای دارویی وضع شده است و مقاومت به آنتی بیوتیکها به عنوان یکی از این نگرانیهای جهانی ست و از این بابت این مهم به عنوان یکی از دلایل این قوانین سختگیرانه
عنوان شده است که لازم است تولید مرغ گوشتی در کشور در این مسیر قرار گیرد تا قابلیت رقابت در عرصه جهانی را داشته باشد.
عطار باشی به تلاش دو ساله استان، به عنوان پیشتاز اجرای طرح در کشور برای تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک اشاره نمود و تاکید کرد: مشکلات اجرایی طرح در استان مرتفع شده است.
وی بیان داشت: با تشویق دست اندرکاران تولید، توزیع و عرضه مرغ گوشتی در استان به مشارکت فعال آنها در طرح امیدوار هستیم.
انتهای پیام/غ30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.