اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان چهارمحال و بختیاری خبر داد:

اختصاص 190 میلیارد ریال برای احیای بافت‌های فرسوده

خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان چهارمحال و بختیاری از اختصاص 190 میلیارد ریال برای احیای بافت‌های فرسوده در این استان خبر داد.

اختصاص 190 میلیارد ریال برای احیای بافت‌های فرسوده
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، خسرو خدابنده بعدازظهر امروز در نشست شورای تأمین مسکن این استان اظهار داشت: براساس دستورالعمل ابلاغی، برای بازسازی و احیای هر واحد در بافت‌های فرسوده، 20 میلیون تومان در چهار مرحله در بافت‌های فرسوده با نرخ 12 درصد به متقاضیان پرداخت خواهد شد.
وی افزود: دوره بازپرداخت این تسهیلات 13 ساله و دوره ساخت هر واحد 17 ماه است.
خدابنده از سند شش دانگ مالکیت ملک در دست ساخت و یا سند جایگزین به عنوان تضمین مورد نیاز برای دریافت این تسهیلات نام برد و افزود: درخواست کتبی متقاضی، معرفی نامه شهرداری، اسناد مالکیت و پروانه ساخت در بافت فرسوده از دیگر مدارک لازم برای دریافت این تسهیلات به ‌شمار می‌رود.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان چهارمحال و بختیاری اظهار امیدواری کرد که با اختصاص این مبلغ بخش عمده‌ای از واحدها و بافت‌های فرسوده در شهرهای مختلف این استان بازسازی و احیا شود.
خدابنده در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر 65 هزار هکتار بافت فرسوده در سطح کشور شناسایی شده است، گفت: مساحت بافت فرسوده مصوب در سطح 16 شهر در استان چهارمحال و بختیاری افزون بر یک‌هزار و 50 هکتار است.
وی خاطرنشان کرد: به طور کلی بافت‌های فرسوده به محدوده‌‌هایی اطلاق میشوند که از نظر سطح خدمات، کیفیت زندگی، وضعیت رونق اقتصادی، شرایط بهداشتی و محیط زیستی و دوام و پایداری کالبدی از متوسط شهر اصلی پایین‌ترند.
خدابنده ادامه داد: این محدوده‌ها در صورت بروز خطرات طبیعی مانند زلزله نسبت به سایر نقاط شهر آسیب پذیرترند و بیشتر ساکنان این بافت‌ها از گروه‌های کم درآمد و محروم جامعه‌اند.
وی با اشاره به مسائل عمده منطبق با شاخص‌های مصوب گفت: ناپایداری ابنیه و ساختمان‌ها تهدید بزرگ برای جان ساکنان این مناطق است؛ فرسودگی کالبدی این مناطق را به آسیب‌پذیرترین عرصه در مواجهه با بلایای طبیعی از قبیل زلزله، طوفان و سیل تبدیل کرده است که خود خسارات غیر قابل جبرانی را به دنبال دارد.
خدابنده نفوذناپذیری و نارسایی‌های موجود در شبکه ارتباطات و دسترسی‎ها را از دیگر این شاخصه‌ها عنوان کرد و افزود: عرض کم معابر، طولانی بودن امکان دسترسی به خدمات و وسایل نقلیه اضطراری از قبیل ماشین‌های آتش نشانی و آمبولانس بر ناکارآمدی و نابسامانی این مناطق افزوده است به طوری که نفوذناپذیری در محلات اماکن دسترسی به خدمات را کاهش داده و ساکنان را با مخاطرات جدی روبه‌رو می‌سازد.
انتهای پیام‌/ش20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول